Чому суддя – адвокат Павло Микуляк став на захист зрадників і сепаратистів? Ч. 1

Невже це можливо в кінці другого року війни з росією?

Передмова

Згідно п. 6 ст. 45 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» – з моменту державної реєстрації «Національної асоціації адвокатів України» її членами стають всі особи, які мають свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.

Згідно Розділу X (Перехідні положення) даного Закону: п. 2. Право на заняття адвокатською діяльністю зберігається за особами, які отримали таке право до набрання чинності даного Закону, не підлягають обміну або заміні.

А згідно п. 3 Перехідних положень Закону: Адвокати, які на день набрання чинності цього Закону обіймають посади або здійснюють діяльність, яка є несумісною з діяльністю адвоката відповідно до ч. 1 ст. 7 цього Закону, протягом 90 дев’яноста днів з дня набрання чинності цього Закону письмово повідомляють кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури за місцем отримання свідоцтва про існування обставин несумісності.

Отримання зазначених відомостей є підставою для внесення до ЄДИНОГО РЕЄСТРУ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ запису про ЗУПИНЕННЯ права на заняття адвокатською діяльністю у зв’язку з НЕСУМІСНІСТЮ.

А чи завжди наші служителі Феміди, які мають стояти на стражі строгого дотримування Закону, самі дотримуються  Закону?

Зараз розмова буде йти не про фальшивого «адвоката» Олексія Фазекоша, який у  21 грудня 2006 року, не маючи вищої юридичної освіти, «намалював» собі свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю і ось уже більше 10 років керує Радою адвокатів Закарпаття, не маючи на це ні моральних, ні законних підстав і одночасного виконує роль виконавця різних протиправних забаганок голови Національної асоціації адвокатів України та Ради адвокатів України Лідії Ізовітової, від видачі свідоцтв про право на зайняття  адвокатською діяльністю діючим прокурорам, суддям та поліцейським до припинення заняття адвокатською діяльністю неугодним адвокатам, тому що ці адвокати з якогось причин не сподобались Лідії Ізовітовій. Може я не прав і все видумав? Так чому доктор юридичних наук, Заслужений юрист України продовжує активно підтримувати афериста, шахрая, неука, який, навіть диплом спеціаліста за спеціальністю «Правознавство» отримав «екстерном» тільки через три роки, після того, як сам себе назначив адвокатом?

Мова піде сьогодні про суддю Закарпатського  окружного адміністративного суду Павла МИКУЛЯКА і не тільки

Інформаційна довідка.

  1. Микуляк Павло Павлович 12 квітня 2006 року отримав свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю  за № 21/513, яке було видане Закарпатським обласним КДКА. Згідно запису в Єдиному реєстрі адвокатів (ЄРА) в профайлі на офіційному сайті НААУ Павло Павлович ось уже, майже 18 років є діючим адвокатом. Хоча…

  1. Указом Президента України від 28 грудня 2010 № 1290/2010 Микуляка Павла Павловича призначено на посаду судді Хустського районного суду Закарпатської області строком на п’ять років.
  2. Указом Президента України від 13 березня 2013 № 133/2013 суддю Микуляка Павла Павловича переведено у межах п’ятирічного строку на роботу на посаді судді Закарпатського окружного адміністративного суду.
  3. Згідно з указом Президента України від 2 листопада 2017 №350/2017 суддю Микуляка Павла Павловича призначено на посаду судді Закарпатського окружного адміністративного суду. На цій посаді працює до сьогоднішнього дня.

В ЄДИНОМУ РЕЄСТРІ АДВОКАТІВ УКРАЇНИ відсутній запис про зупинення  права на заняття адвокатською діяльністю у зв’язку з несумісністю.

Унікальна ситуація: офіційно діючий адвокат з майже 18 річним стажем працює 13 років суддею.

Невже це можливо? Виявляється можливо. Незабуваймо, що ми маємо справу з «колгоспом» Лідії Ізовітової, який чомусь називають Національною асоціацію адвокатів України.

Адже може ж керувати Радою адвокатів Закарпатської області особа без свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю?

КДКА Закарпатської області, яка у 2021 році приймала кваліфікаційний іспит від майбутнього «адвоката» і зрадника Іллі Киви позбавляє київського адвоката – патріота Вадима Хабібулліна права на зайняття адвокатською діяльністю

Чисто «випадково» на розгляд судді – адвоката Закарпатського окружного  адміністративного суду Павла Микуляка потрапляє для розгляду позовна заява київського адвоката Вадима Хабібулліна, який оскаржує рішення «Про  порушення дисциплінарної справи, щодо адвоката» від 08.06.2023р. та рішення «Про притягнення до дисциплінарної відповідальності адвоката Хабібулліна В.М.» від 21.06.2023р., які були прийнятті Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією  адвокатури Закарпатської області (керівник Петро Немеш), якими Вадима Хабібулліна було позбавлено права на зайняття адвокатською діяльністю.

Дане рішення КДКА Закарпатської області підтримала і Рада адвокатів Закарпатської області (керівник Олексій Фазекош). Рішення було оформлено протокольно «віртуальним засіданням» Ради адвокатів Закарпатської області, яка вже більше трьох років не засідала. Правда, як колись мені хвалився сам Фазекош, протоколи справно пишуться адвокатесою, яка за сумісництвом є депутаткою Закарпатської обласної ради від ОПЗЖ.

КДКА Закарпатської області, яка у 2021 році приймала кваліфікаційний іспит від майбутнього «адвоката» і зрадника Іллі Киви позбавляє київського адвоката – патріота Вадима Хабібулліна права на зайняття адвокатською діяльністю.

Олексій Фазекош продовжив «добрі діяння» Петра Немеша і видає свідоцтво про право на зайняття адвокатською Іліллі Киви в київському ресторані «Мокко». Про це я писав у своїй статті «Хто зробив зі зрадника України Іллі Киви «великого адвоката»? Керівництво Закарпатської адвокатури».

Так в чому так провинився київський адвокат Вадим Хабибуллін, що його аж в Ужгороді позбавили свідоцтва адвоката?

Коротка інформаційна довідка.

Хабібуллін Вадим Монев’ярович, києвлянин,  адвокат.

Юрист (1997-2003); Магістр банківської справи (2003); Магістр права (2006); Державний службовець 10 рангу (1996-1999); адвокат (2003); Голова «Київської обласної колегії адвокатів» (2007), Двічі Голова Громадської ради при Державній виконавчій службі України, член Колегії ДВС (2011-2014); Перший заступник Голови Громадської ради при Мін’юсті (2013-2014); Перший заступник Голови Громадської ради при ГУ МВС Києва (2011-2015); Голова «Комітету з інформполітики та безпеки» Національної асоціації адвокатів України (2017-2022); Нагороджений орденом НААУ «Видатний адвокат України» (2018).

Цікаво, чому Вадима Хабібулліна, який довгий час керував одним з Комітетів НААУ і був нагороджений вищою нагородою НААУ «Видатний адвокат України» та ж НААУ а точніше голова НААУ Лідія Ізовітова, вирішила позбавити права займатися адвокатською діяльністю?

Олексія Фазекоша, людину, яка не є адвокатом, але керує адвокатами області та розпоряджається коштами адвокатів, як своїми власними, все та ж Лідія Ізовітова захищає всіма і, навіть, протиправними методами?

А «ларчик розкривається» дуже просто.

Лідія Ізовітова вирішила наказати «свавільного» адвоката, який маючи громадянську і патріотичну позицію, насмілився сказати правду про НААУ, яка є своєрідною «п’ятою колоною» російських спецслужб, про її регіональних слуг Олексія Фазекоша, Петра Немеша та про керівницю НААУ,  давню подругу зрадника України Віктора Медведчука.

Ось деякі з критичних публікацій, які можна прочитати на теренах інтернета:

Адвокатура: Мародери Закарпаття

https://13istina66.blogspot.com/2023/09/blog-post_7.html

Адвокатура Закарпаття: Схеми

https://13istina66.blogspot.com/2023/08/blog-post_31.html.

13 січня 2023 році  на своїй сторінці ФБ, у своїй властивій манері, Вадим Хабібуллін вчергове звертається до Лідії Ізовітової:

Задовольніть нарешті вимогу Вадима Хабібулліна, яку ігноруєте всі 12 місяців ВІЙНИ про позбавлення свідоцтв ряда адвокатів і виключте з#ЄРАУ – зрадників України адвокатів #МЕДВЕДЧУК (свідоцтво адвоката №001) – #КІВАЛОВ (свідоцтво адвоката №608) – #ПОРТНОВ (свідоцтво адвоката №340) – #КУЗЬМІН (свідоцтво адвоката №926) – #МОНТЯН (свідоцтво адвоката №793) – #ВОВК (свідоцтво адвоката №2594) та інших, а насамперед адвоката № 001 – МЕДВЕДЧУКА, засновника «Спілки адвокатів України» #САУ та співвласника #АкадеміяАдвокатуриУкраїни#ААУ /// (https://drive.google.com/…/1rxkjTxATDnyhheda…/view…).»

А що робить Лідія Павлівна? Звертається до Вищої Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатів, щоб названих адвокатів-зрадників позбавили свідоцтв про право на зайняття адвокатською діяльністю? Звичайно що ні. Діє у властивій для себе візантійській манері. Недаремно пані Ізовітова була талановитою ученицею у Віктора Медведчука.

Якийсь громадянин Пшеничний С.С. 28 вересня 2022 року подає скаргу на поведінку адвоката Хабібулліна В.М., до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Київської області, в якій зазначено, що адвокат грубо порушив правила адвокатської етики під час публікацій в інтернеті.

Невже назвати Віктора Медведчука, Тетяну Монтян, Андрія Портнова (творця Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність») – зрадниками України – це порушення правила адвокатської етики? 

Невже це можливо  в період жорсткої війни росії проти України? Виявляється, що можливо.

Ось скріни з профайлів деяких адвокатів – зрадників України на офіційному сайті НААУ.

Віктор Медведчук – право на зайняття адвокатською діяльністю припинено тільки 24 травня 2023 року, на 15 місяць після початку війни. Чому?

Андрій Портнов – право на зайняття адвокатською діяльністю не припинено. Мабуть по завданню НААУ продовжує “захищати” українців на території росії та ТОТ?

Сергій Ківалов – право на зайняття адвокатською діяльністю не припинено. Ректор Національного університету «Одеська юридична академія», фальсифікатор президентських виборів, як голова ЦВК, у 2004 році. У 2013 році отримав медальку імені Пушкіна від володимира путіна і пообіцяв зробити російську мову другою державною мовою України. Один з авторів скандально відомого «мовного закону Ківалова-Колісніченка.

Тетяна Монтян – право на зайняття адвокатською діяльністю не припинено. Тетяна Миколаївна Монтян — проросійська пропагандистка, колаборантка. Відома українофобськими та проросійськими поглядами, підтримкою сепаратистів. Син Монтян відрікся від матері. Тетяна Монтян давала спецслужбам РФ цілі для ударів по ЗСУ. Втекла в росію,  виступає на російських пропагандистських каналах.

***

Це ще не кінець публікації.

Продовження слідує…

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *