Чи відчуває людина наближення своєї смерті

Чи відчуває людина наближення своєї смерті, навіть якщо вона і не хвора на небезпечне захворювання? У деяких ситуаціях — так. І, хоча ці ознаки не абсолютні, навіть наявність однієї з них здатна показати те, що людині загрожує загибель.

Ознаки наближення смерті

Насамперед у людини може з’явиться передчуття, що дні її добігають кінця. Це може бути виражено великим занепокоєнням, страхом, іноді дивним і незрозумілим почуттям тривоги й туги просто так, без видимих причин. Це одна з ознак смерті, проте теж не абсолютна. Депресія і подібний стан може передувати змінам і тому, що людина божеволіє або просто може сильно захворіти психічно. У кожного з нас можуть бути періоди неспання і депресії, коли все падає з рук і нічого не виходить. Тому, навіть якщо хтось, особливо недовірлива і тривожна людина вам каже, що їй недовго жити залишилося, не завжди варто цьому вірити. Найімовірніше, це просто буде результат паніки й тривожності.

Чи відчуває людина наближення своєї смерті?

Насправді це відбувається не завжди. Усе залежить від її духовного стану та поглядів на життя. Дуже часто перед своєю смертю людина виконує якесь кармічне завдання, нерідко побоюючись не встигнути щось зробити, виконати. Одних супроводжує велика удача, везіння в усьому або щось фатальне, що може викликати жах у навколишніх. Наприклад, слухняна і добра дівчина може змінитися на очах, зв’язатися з поганою компанією або поводитися так, що її навіть близькі не впізнаватимуть. При цьому її поведінка може стати не просто зухвалою, а надто сміливою і провокаційною, і батьки починають не на жарт побоюватися за її життя. І це пов’язано не з тим, що подумають про неї навколишні, а з якоюсь неусвідомленою тривогою й острахом. Досить часто їм доводиться бачити дивні сновидіння, сюжети смерті, що нерідко повторюються, з одними й тими самими картинами. При цьому сама людина наближення своєї смерті відчуває далеко не завжди. Найчастіше радикально змінюється її поведінка. Розв’язний гуляка раптом стає задумливим і спокійним, може навіть попроситися до храму на службу, щоб батюшка його сповідав і причастив. Людина спокійна і тиха, навпаки, може стати дуже розв’язною і поводитися так, що потрапить у біду.

Дуже часто ознаки наближення смерті бачить не сама людина, а її близькі. Ось, що може передувати її загибелі:

– раптова зміна поведінки. Людина стає або дуже спокійною і навіть філософськи налаштованою, або, навпаки, хвацько-розв’язною, що раніше їй абсолютно було не властиво;

– часто просить раптово роздати свій маєток, пише заповіти або проситься до храму сповідатися і прийняти причастя, хоча раніше це робила вкрай рідко або не робила зовсім;

– перед смертю в людини зникає аура, але побачити це може тільки екстрасенс;

– близькі починають бачити символічні сновидіння, які можуть бути дивними. Наприклад, людина починає ходити мінним або електричним полем, літати, а тим, хто збирається за нею слідувати, відповідає, що “тобі сюди не можна”, їде потягом, відлітає літаком, сідає в іржавий ліфт, за нею зачиняються двері. Іноді дівчина починає збиратися заміж уві сні і їде від батьків назавжди. При цьому, якщо смерть, дійсно, близька, то ви можете побачити уві сні труну, почути ім’я покійної людини або побачити плач її близьких.

Є й інші ознаки наближення смерті. Це сновидіння самого сновидця, у яких його кличе небіжчик. І, хоча не у всіх такий сон викликає смерть фізичну, деякі люди просто відчувають її наближення, не в змозі пояснити, чому вони в цьому впевнені. І нерідко такі передчуття виправдані.

Чи всім дано таке передчуття

Ні, не всім. Одні можуть навіть назвати дату своєї кончини, інші не підозрюють нічого навіть до самого моменту загибелі. Тому однозначно відповісти, відчуває людина наближення своєї смерті чи ні, неможливо. Зазвичай це може визначити не сама людина, а її близькі і то не завжди. Підказкою стануть певного роду сновидіння та ознаки, які були описані вище.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *