Підземні світи: Опис “Печерних небес” у стародавніх китайських історичних джерелах

Існує стародавня книга “Звіт про печерні небеса і країни щастя під горами”, написана Ту Куанг-тінг, який жив у 850-933 роках н.е. У ній перераховано десять “печерних небес” і тридцять шість “малих печерних небес”, що існують під горами в Китаї.

Один із людей, які відвідали одне з цих “підземних міст”, описав те, що він побачив. Він ішов горами, побачив “прекрасне світло, що виходить від скелі”, увійшов у неї і опинився “в прекрасній країні з чистим блакитним небом, сяючими рожевими хмарами, запашними квітами, густо зростаючими вербами, колонами кольору верміліона, баштами з червоного нефриту і безліччю палаців”.

Його зустріла група вродливих, спокусливих жінок, які привели його в будинок з яшми і грали йому прекрасну музику, поки він пив “рубіново-червоний напій і сік кольору нефриту”.”

У той самий момент, коли він відчув бажання дозволити спокусити себе, він згадав про свою сім’ю і повернувся до проходу.

Рухомий дивним світлом, що танцювало перед ним, він пройшов через печеру назад у зовнішній світ; але коли він досягнув свого рідного села, він не впізнав нікого з людей, яких бачив, а коли він прибув у свій дім, він зустрів своїх нащадків.

Вони розповіли йому, що “один з їхніх предків пропав у печері триста років тому і більше його не бачили”.

Виходячи з того, що йому здалося, що він пробув там дуже недовго, а коли повернувся, виявилося, що минуло 300 років, виходить, що це не просто підземний світ (хоча можна припустити, що час там тече інакше), а інший вимір або паралельний світ.

Виявляється, в давнину портали в ці світи відкривалися доволі часто, судячи з того, що люди потрапляли туди, поверталися і розповіді про ці подорожі потрапляли в історичні хроніки.

Джерело

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *