Невролог назвав 5 спецій, які варто додавати у свою каву щодня

У списку є імбир і чорний перець.

Деякі спеції покращують роботу мозку, і вони відмінно підійдуть до ранкової чашки кави, пише shefinds.com.

Невролог, що спеціалізується на здоров’ї мозку і зцілення, Брендон Кроуфорд назвав п’ять таких спецій, розповівши про їхні властивості.

Які спеції додавати в каву — список

За словами доктора, покращують роботу мозку наступні спеції:

Кориця. Це потужне джерело антиоксидантів, що мають вирішальне значення для захисту нервової системи від окисного стресу. Кориця також може регулювати рівень цукру в крові, що має вирішальне значення для підтримки когнітивних функцій і запобігання нейродегенеративних захворювань, сказав фахівець. Мало того, додавання кориці до кави може навіть стати ефективним способом прискорити схуднення.

Куркума. Ця спеція відома своїми протизапальними та антиоксидантними властивостями. Вона може допомогти зменшити запалення й окисне пошкодження головного мозку.

Імбир. Відомий своїми потужними протизапальними властивостями, імбир може допомогти поліпшити когнітивні функції, зменшуючи запалення і окислювальний стрес, заявив Кроуфорд.

Мускатний горіх. Нейропротекторні властивості мускатного горіха можуть покращити пам’ять і запобігти дегенерації нервових шляхів. Також він підвищує настрій, що може сприяти більш зосередженому і позитивному психічному стану.

Чорний перець. Він може не тільки надати унікальний смак ранковій чашці кави, але і принести істотну користь для здоров’я мозку, особливо в поєднанні з куркумою, заявив Кроуфорд.

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Контактні дані для зв’язку:

stepansikora@gmail.com,   fenixslovo@ukr.net,  +380501657803, telegram, Viber, WhatsApp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *