Поради, які допоможуть вам миттєво повернути картку, що застрягла в банкоматі

Це страшний кошмар кожного власника банківських карт. Ніхто не застрахований від того, що банкомат може “проковтнути” картку, а вам у паніці доведеться вигадувати, як врятувати ситуацію. Добре, якщо за вами не стоятиме черга…

Насправді панікувати не варто. Запам’ятайте, що треба робити в такій ситуації.

Фахівці з контактного центру радять утримувати від 3 до 5 хвилин натиснутою клавішу “Скасувати”. У жодному разі, не можна відпускати клавішу. Вам може здатися все це безглуздим, але не здавайтеся.

Через деякий час банкомат запропонує вам скасувати операцію. Не відпускаючи клавішу “Скасування”, натисніть на екрані або через відповідну кнопку варіант “Так”. І ви одразу ж отримаєте вашу картку назад.

Корисні поради, якщо вашу картку “з’їв” банкомат:

1.Зателефонуйте на гарячу лінію вашого банку, щоб повідомити їм про те, що трапилося, і заблокувати картку. Якщо змогли дізнатися номер компанії, яка обслуговує банкомат, то зв’яжіться і з її працівниками. Компанія може надіслати фахівця, який дістане вашу картку.

2.Є ймовірність, що програмне забезпечення скине всі операції самостійно, і вашу картку виплюне назад, тож почекайте 10 хвилин, поки банкомат перезавантажиться.

3.Запишіть час, коли банкомат проковтнув вашу картку. Згадайте якомога більше деталей: дату, місце, де ви перебуваєте, тип банкомата (якщо можливо).

4.Подивіться, чи є у банкомату серійний номер, логотип або інші розпізнавальні знаки. Сфотографуйте всі ці деталі й сам банкомат на телефон.

5.Бувають випадки, коли банкомат працює дуже повільно через якісь маніпуляції, які виконали з ним аферисти. Іноді трапляється, що механізм вилучення не працює і виштовхує картку так, що видно тільки її краї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *