Бабуся казала мені…

Бабуся казала мені:
– Катруся, принців мало і вони надто люблять себе і своїх драконів. Їх вистачає тільки на дурницю, які не можуть самі вилізти з якоїсь засідки й мріють тільки про білі мерседеси. Навіщо тобі це? Бери хорошого єврейського хлопчика і він обов’язково купить тобі автомобіль будь-якої марки й забарвлення. А зарплату носитиме додому, а не повіям і дурепам.

Бабуся говорила мені:
– Бійся занадто гарячих чоловіків. Вони не приносять нічого, крім хорошого сексу, великого головняка і страждань. Це даремний вогонь, що руйнує. Він не гріє, на ньому не можна приготувати їжу, він не топить лід. Він просто спалює все. Віру в людей, надію і любов. Коли Прометей приніс людям вогонь, він мав на увазі інше. Але він напевно був євреєм і його неправильно зрозуміли (нас, євреїв, завжди не розуміють)

Бабуся говорила мені:
– Якщо ти хочеш послати людину, не кидай цей напрямок просто так. Постав людині мету, намалюй їй карту, дай їй чарівний клубок або стусан. Переконайся, що вона дісталася мети.

Бабуся говорила мені:
– Ніколи не роби поспішних висновків, не ухвалюй різких рішень. Сядь. Посидь. Послухай гарну музику, смачно поїж, посміхнися і повір, до цього моменту, нічого вирішувати вже не доведеться.
Бабуся говорила мені:
– Якщо всі навколо кажуть, що людина мудак, не вір на слово. Завжди є варіант, що їй просто заздрять. Випий із ним вина, розбав це все більш міцними напоями, і коли ви обидва будете завзятими, тільки тоді ти зможеш осягнути істину. Пити з ним знову, чи ні.

Бабуся казала мені:
– Не вступай у безглузді суперечки про релігію, політику чи сексуальні меншини. Ти ніколи і ні в чому не переконаєш тих, хто сперечається на подібні теми, а значить, ти від самого початку займаєш позицію не тільки переможеної, а й дурепи.
Бабуся говорила мені:
– Не треба бути доброю. Добро — поняття відносне і для кожного воно своє. Будь об’єктивною і справедливою.

Бабуся говорила мені:
– Завжди давай людині рівно три шанси. Тому що ці три шанси ти даєш не їй, а собі. Ти даєш собі шанс не упустити щось важливе, не зіпсувати собі карму, навчитися чогось нового. Але якщо три шанси провалилися. Чорти йому карту по походу далеко і надовго і більше ніколи не смій до цього повертатися.

Бабуся говорила мені:
– Будь гордою. Але не будь гордовитою. Гордість виховує в тобі гідність. Гідно — просити вибачення за помилку. Гідно — прийняти щирі вибачення. Гідно — дати людині слово. Негідно бути гордовитою, яка вважає себе кращою за всіх.

Бабуся говорила мені:
– Не бійся заводити собі ворогів. Вони потрібні, вони тебе мотивують. Бійся заводити собі поганих друзів, вони тебе дезорієнтують і тягнуть на дно..
Бабуся завжди каже мені:
– Просто сядь на березі й чекай. Час ресурс, який здатний вирішити все і завжди.
Катерина Брусниця

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *