Зник безслідно на три дні: перуанський альпініст випадково знайшов у скелі двері і потрапив до «імперії інків» (?)

Сталося це в горах між озером Тітікака та болівійським кордоном…

У світі археології та досліджень стародавніх культур знову виходять на передній план загадкові події, пов’язані зі знахідками, які можуть вказувати на існування паралельних світів ще задовго до нашої ери. Один із таких випадків відбувся у Перу, де загадкові наскельні двері відкрили шлях до таємничого виміру, який і досі залишається об’єктом уваги секретних служб та науковців.

У вересні 1996 року інструктор зі скелелазіння Луїс Дельгадо випадково натрапив на феноменальну знахідку в горах між озером Тітікака та болівійським кордоном. Оброблена скеля заввишки два метри та шириною сім метрів приховувала у собі ідеально сховані вертикальні прорізи та нішу, що нагадували величезні двері. Луїс Дельгадо, вирішивши перевірити, чи вони відчиняються і зник безслідно на три дні.

Повернувшись, інструктор заявив, що відчинив наскельні двері й потрапив у … паралельний вимір, де, за його словами, досі існує успішна цивілізація інків, яка, згідно з історією, була винищена іспанськими конкістадорами.

Чи дійсно це ворота до паралельного виміру, або це лише майстерно сплетений міф чи легенда, достеменно невідомо. Ця подія сталася 25 років тому, але і до сьогодні це унікальне місце досліджують спецслужби у суворій секретності. Чому?

Подробиці дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *