Брехати. Красти. Воювати

“Перед нами буде така типова путінська шизофренічна кампанія, побудована на запереченні реальності. Коли Путін говоритиме, що Росія — це країна сімейних цінностей, то перед нами людина, яка перебуває в розлученні, реальна сім’я якої засекречена від народу, у якої є позашлюбні діти.

Коли Путін говоритиме про те, що зараз важливо думати про майбутнє і займатися якимись особливими цінностями, люди, як і раніше, гинутимуть у замерзлих окопах зимової кампанії на фронті, куди він їх відправив, воєнні злочини, як і раніше, будуть відбуватися”

Путін має “отримати” на “виборах” щонайменше 80% голосів за такої самої явки. Такі установки, за даними “Вёрстки”, поставив внутрішньополітичний блок Кремля перед російськими чиновниками. Президентська кампанія має стартувати в листопаді, гаслом кампанії обрано три слова – “Гордість. Надія. Впевненість”.

Є краща пропозиція: “Брехати. Красти. Воювати”. Це гасло набагато точніше описує всю суть того, що робила і продовжує робити “людина”, яка вже майже чверть століття утримує владу в Росії.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *