Росіяни в істериці вимагають визнати іноагентом: 85-річна Ахеджакова в Німеччині вийшла на сцену з прапором України

Навесні цього року знамениту актрису Лію Ахеджакову звільнили з московського театру, в якому вона пропрацювала кілька десятків років.

Керівництво закладу не приховувало, що таке рішення було ухвалене у відповідь на неприховану підтримку 85-стрічки артисткою України, яка захищає свою територіальну цілісність у боротьбі проти російських окупантів. Втрата роботи й улюбленого заняття змусила Лію Меджидівну вирушити виступати за кордоном.

Кілька днів тому, під час участі у виставі перед публікою німецького міста Бремен Ахеджакова з’явилася на сцені з національним прапором рідної України (Лія Ахеджакова народилася і виросла в Дніпропетровську). Присутні глядачі в залі підтримали флешмоб і українською вигукували акторці – “спасибі!”.

Фото: скріншот із відео
Настільки смілива витівка не залишилася без уваги затятих путіністів. Актрису звинуватили у всіх смертних гріхах, приписавши їй “держзраду”, розпалювання ворожнечі та підтримку ЗСУ. Також до генпрокуратури РФ надійшла скарга, щоб Ахеджакову перевірили на предмет “дискредитації російської армії” і визнали її “іноагентом”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *