Бузакова не стало на 67 році життя. Про це розповіли у пресслужбі Об’єднаної суднобудівної корпорації, повідомляє 24 канал.

Помер гендиректор компанії з виробництва носіїв для “Калібрів”

В Об’єднаній суднобудівній корпорації повідомили, що 24 грудня на 67 році життя помер Алєксандр Бузаков – генеральний директор “Адмиралтейских верфей”.

Без перебільшення все своє життя Олександр Сергійович присвятив створенню російського флоту. Ще вчора він стояв біля стапеля, з якого урочисто спускали на воду новий підводний човен “Великі Луки”, і був гордий за робітників та інженерів свого підприємства, за їхній внесок в обороноздатність країни, ділився планами “Адмиралтейских верфей” на наступний рік,
– бідкаються росіяни.

Бузаков пропрацював на підприємстві 35 років. Спершу він був інженером Ленінградського Адміралтейського об’єднання. На роботу влаштувався одразу після кораблебудівного інституту.

Пізніше Бузаков керував найбільшими суднобудівними підприємствами Санкт-Петербурга – Середньо-Невським суднобудівним заводом та Північною верф’ю.

“Життя Олександра Сергійовича Бузакова обірвалося передчасно, трагічно. Але справа, в яку він вірив, в яку вкладав усі сили та знання, обов’язково буде продовжена його друзями, колегами, учнями”, – додали у пресслужбі.

На жаль, причини смерті Бузакова поки невідомі. Російські пропагандистські ЗМІ також не надали подробиць.