Як схуднути швидко й ефективно чоловікові

Наближається літо, кількість одягу скорочується, а значить, нашу фігуру легше оцінити.

Але що робити, якщо похвалитися нема чим?

Необхідно спалювати жир!

Як схуднути швидко й ефективно, які вправи виконувати і як харчуватися — про це трохи пізніше.

Как похудеть быстро и эффективно мужчине

Як швидко схуднути чоловікові: дієта

Як витрачати калорії, розібралися. Тепер поговоримо про те, як і що їсти, щоб спалювати жир.

Тим, хто ставить собі питання, як схуднути за тиждень, потрібно розуміти, що цей процес передбачає важку роботу і в основному на кухні. Перше, що потрібно зробити — перебудувати раціон.

как питаться для похудения

Уникайте жирних, смажених і оброблених продуктів. Забудьте про солодощі, напівфабрикати, закуски й випічку. Раз і назавжди підв’яжіть з алкоголем, особливо пивом.

У щоденному меню зробіть упор на такі білкові продукти: курка, індичка, нежирна яловичина, яйця, нежирний сир. Складні вуглеводи отримують з круп, овочів і макарони з твердих сортів пшениці. Джерелами жиру є червона риба, авокадо, горіхи й насіння.

Структура поживних речовин (білків, жирів, вуглеводів) в раціоні для схуднення наступна:

    Білки – 60-70%.Вуглеводи – 20-30%.Жири – 5-10%.

З цього випливає, що більшу частину калорій слід отримувати з білкової їжі. Намагайтеся з’їдати всі вуглеводи вранці, а жири вживати протягом дня.

вредная пища или правильное питание

Забудьте про дробове харчування: воно не працює. Прискорення метаболізму за допомогою частого вживання їжі маленькими порціями – міф. Щоб схуднути, потрібно їсти рідше, не частіше.

Їжте 2-3 рази на день, і вага почне йти. Якщо ви помітили, що прогрес зупинився під час дієти, збільште кількість вуглеводів на кілька днів, а потім поверніться до планового раціону.

Для прикладу розглянемо, як може виглядати дієта на тиждень:

Понеділок

Сніданок — яєчня з овочами; салат з болгарського перцю, цибулі й петрушки з оливковою олією; житній хліб. Обід — гречана каша з тушкованою яловичиною; жменю волоських горіхів; хліб з борошна грубого помелу.Вечеря — запарена річкова риба; салат з огірків, помідорів і зелені з оливковою олією; нежирний сир.

Вівторок

Сніданок — варені яйця; нежирний сир; овочевий салат; житній хліб.Обід — стейк з червоної риби з тушкованими овочами; салат з капусти, огірків і редиски; житній хліб.Вечеря — відварна куряча грудка; Салат з водоростей.

как питаться чтобы похудеть

Середа

Сніданок — омлет з помідорами й цибулею; вівсянка з вершковим маслом; салат з огірків і помідорів; житній хліб.Обід — коричневий рис з запеченою індичкою; овочеве асорті; кілька скибочок сиру; житній хліб; горіхи кеш’ю. Вечеря — минтай на пару; Салат з помідорів і болгарського перцю з оливковою олією.

Четвер

Сніданок — варені яйця; салат з огірків і помідорів з оливковою олією; житній хліб. Обід — гречана каша з тушкованою яловичиною; салат з капусти, помідорів і спаржі; хліб з висівками; Вечеря — нежирний сир; овочевий салат з вершковим маслом.

эффективное питание для борьбы с лишним весом

П’ятниця

Сніданок — суміш каш на воді; овочеве асорті; відварна індичка; житній хліб. Обід — коричневий рис з овочами; стейк з яловичини; салат з помідорів і огірків з оливковою олією; житній хліб, волоські горіхи. Вечеря — тушковані креветки з вершковим соусом; Салат з огірка, капусти й спаржі.

Субота

Сніданок — омлет з помідорами й цибулею; салат з солодкого перцю і помідорів; житній хліб.Обід — гречана каша з тушкованою яловичиною; салат з капусти й огірків; сирний бутерброд на житньому хлібі. Вечеря — хек на пару; Овочевий салат з оливковою олією.

Неділя

Сніданок — це суміш злаків; варені яйця; салат з огірків і капусти; житній хліб. Обід — стейк з червоної риби; коричневий рис з тушкованими овочами; овочеве асорті; житній хліб. Вечеря — відварна куряча грудка; Салат з помідорів і огірків з оливковою олією.

как питаться и тренироваться, чтобы похудеть

Напій вибирайте самі, головне, щоб він не містив цукру. Для чаю або кави використовуйте підсолоджувач. Вранці допустимо пити свіжовичавлений сік, ввечері обмежитися склянкою води.

Якщо ви хочете нестерпно їсти між прийманнями їжі, пийте нежирний кефір або з’їжте 1-2 фрукти (ківі, яблуко, апельсин або грейпфрут).

У питанні, як схуднути, важливо забезпечити дефіцит калорій і виконувати правильні вправи.

Однак ніщо з цього не має сенсу без справжнього бажання змінюватися і самодисципліни. Не забувайте, навіщо ви вплуталися в боротьбу із зайвою вагою, і зовсім скоро він відступить.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *