А далі що?

У Кремлі вже навіть останньому пню, що поріс з ніг до голови коростою шизофашизму, очевидно, що загарбницька війна захлинулась, що українську державність не вдалося знищити, а Україну захопити. І вже не вийде. Це глухий кут, з якого так чи інакше, але виходити доведеться. Хоча б номінально.
Несамовитим, але дуже злісним телеглядачам у Росії треба буде видати хоч щось за перемогу. Вони насправді готові жити в лайні, втратити роботу, втратити можливість їздити до Туреччини й навіть до найближчого райцентру (не плутати з центром Раю), жерти помиї, але лише за умови почуття приналежності до вищої касти (або раси), яка агресивно показує всьому світу та зокрема Україні, хто тут господар і кого треба боятися. Іншими словами, телеглядачі готові терпіти, тугіше затягуючи георгіївські стрічки на своїх застарілих скрепах, але тільки заради великої мети – заради перемоги.
А перемоги не передбачається. Європа не замерзне, США не підуть під воду, Україна не впаде до ніг великодержавних клопів, благаючи про милість.
А передбачається Херсон, який незабаром буде відвойовано. Передбачаються удари по військових базах у Криму, по Кримському мосту, по військових об’єктах у Білгородській, Курській областях, та й мало ще в яких. Адже воюють не тільки Курська та Білгородська області, а вся Росія, правильно? Неминуче передбачається також повернутий Донбас і Луганськ.
Тому зараз прискореними темпами готується “трибунал” над бійцями Азова та “референдуми” в окупованих областях.
Щоби згодувати електорату хоч щось. І хоч якось згладити незручну ситуацію, коли Україна, у якої все ППО, всі літаки та всю військову інфраструктуру знищили ще в перший день війни, не тільки все ще чинить опір, а й іде вперед, ганяючи орків зі своєї землі й у хвіст і у гриву.
Звичайно, Путін йти з України не збирається, але цифра трупів його гарматного м’яса скоро перевалить за 100 000. Нових «лад» на всіх не напасешся. Та й автомобільної промисловості незабаром ніякої не буде.
Взагалі нічого не буде, крім переповнених цвинтарів, неконтрольованого криміналу, хвороб та безпросвітної, безвихідної бідності.
А далі що?
А далі, остаточно розлюднена імперія, впаде в тартарари. Захлинувшись у ГУЛАГах та кривавих громадянських війнах, болісно розпадаючись, вона назавжди припинить своє існування на цій Землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *