Дмитро Медведєв спробував погрожувати Європі: натякнув на “випадковості” на АЕС

Заступник голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв вирішив висловитися з приводу ядерного шантажу, який влаштувала Росія, захопивши та обстрілюючи Запорізьку АЕС в Енергодарі. Він традиційно звинуватив Україну та Захід у “готовності влаштувати новий Чорнобиль”.

Також представник держави-терориста взявся загрожувати “випадковостями” на європейських АЕС, які, на його думку, здатна влаштувати Росія. Пост із погрозами з’явився в Telegram-каналі Медведєва.

Після обговорення в ООН ситуації навколо Запорізької АЕС, за допомогою якої Росія намагається шантажувати світ, Медведєв звично спробував перекласти “з хворої голови на здорову” та прогнозовано звинуватив в обстрілах ЗАЕС Україну. На думку Медведєва, весь світ сліпий, дурний і не розуміє, хто і навіщо веде вогонь по атомній електростанції.

“Київські відморозки та їхні західні покровителі, схоже, готові влаштувати новий Чорнобиль. Ракети та снаряди лягають все ближче до реактора Запорізької АЕС і до сховищ радіоактивних ізотопів. Кажуть, що це Росія. Це очевидна, 100% брехня навіть для тупуватої русофобської публіки. Навіть ООН не вірить. Кажуть, що суто випадково виходить. Типу не хотіли”, – пише Медведєв, який, очевидно, проспав трансляцію засідання ООН, де багато промовців прямо заявили, що єдина загроза ЗАЕС – це російська окупація та дії загарбників.

При цьому майбутній фігурант трибуналу Медведєв вкотре вирішив погрожувати світу, цього разу – терактами на європейських АЕС.

“Що тут скажеш… Не слід забувати, що і в Європейському Союзі є атомні станції. І випадковості там також можливі”, – написав військовий злочинець.

Пост Медведєва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *