Він довго загрожував жорстоким зґвалтуванням, але в піковий момент “не встав”

Офіс Єрмака в черговий раз відклав відставку генерала Залужного, оскільки новина про відставку знову потрапила в пресу, викликала невдоволення суспільства та Заходу, і тому було вирішено зачекати ще. До нової серії цього вже порядком набридлого серіалу.

Хочемо звернути увагу наших старих знайомих з офісу президента, які від великого розуму порадили Зеленському грати у гру «Вовки! Вовки!». Гра «Вовки! Вовки!» ефективна за умови, що напад вовків залежить тільки й від бажання самих вовків. Але коли вовк, це ви самі, і коли ви кровно залежите від свого оточення, гра «Вовки! Вовки!» згодом починає працювати проти вас.

Якщо занадто довго грати в таку гру, в таких умовах трапляється таке.

По-перше, ви розписуєтеся у своїй слабкості. Ви самі визнаєте, що боїтеся своєї жертви – тому й не нападаєте. Ті, хто вами незадоволений (а таких людей завжди достатньо), потроху стають на бік цієї жертви. Власне, це відбувається. Запитайте себе – звідки преса дізнається про намір відправити Залужного у відставку? Хто так своєчасно, розкидає цю новину топовим блогерам та журналістам – а ті публікують її, і зовсім не переймаються своєю репутацією?

По-друге, ви формуєте навколо своєї жертви, образ… власне, жертви. А українська громада жертв дуже любить. Воно їм співчуває та всіляко їх підтримує. Згадайте, Георгія Гонгадзе, Віктора Ющенка, Юлію Тимошенко?

По-третє, як наслідок двох попередніх, настає розкол у чиновницькій вертикалі. Частина чиновників починає відверто працювати проти чинної влади – з різних причин.

Чим довше продовжуватиметься ця гра, тим ближче година, коли рішення влади почнуть просто саботувати на різних рівнях, і коли відправити у відставку Залужного влада не зможе фізично. Уявіть собі, що чиновники раптом масово наважаться і почнуть ставити запитання – наскільки рішення офісу Єрмака відповідають законам та процедурі ухвалення? А чому б не спитати – хто його знає, хто стане українською владою завтра?

Підмиває сказати офісу Єрмака-Зеленського – так визначитеся ви, нарешті! Або відправляйте Залужного у відставку, або припиняйте цю клоунаду. Написали – і самі засміялись.

Говорити це все доведеться людям, які найкраще у своєму житті розуміються саме на клоунадах.

Печерський пагорб

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *