Відбулась презентація книги Дмитра Кешелі “Доживемо до зеленої травички” (відео)

В суботу, 27 січня 2024 року в Будинку громадськості та національних спільнот (м. Мукачево), в теплій та затишній атмосфері, відбулась презентація нового роману, чотирилисника, “Доживемо до зеленої травички”.

Модератор — відомий закарпатський журналіст, лауреат премії імені Олександра Духновича в області публіцистики Мукачівської міської ради, шеф-редактор інтернет-видання “Фенікс-Слово” Степан Сікора

Організатор презентації:

Мукачівський відділ культури та молодіжної політики (начальниця Ірина Калій) та

Мукачівська міська центральна бібліотека імені Олександра Духновича (директорка Мирослава Хруник).

«Дожити до зеленої травички» – саме так раніше говорили старші люди на Закарпатті, коли наступала глибока осінь, а попереду була довга і сувора зима. Під такою назвою світ побачив нову книгу Дмитра Кешелі.

Книга стала доповненням до вже відомого роману, що вийшов з під автора -«Родаки». Це збірка закарпатських історій, що переповідали з покоління в покоління.

Особливість твору в тому, що він написаний материнською мовою корінного народу нинішнього Закарпаття, русинів. Книгу автор разом з родиною видав власним коштом, тиражем у 300-та примірників.

Поціновувачі творчості автора, колеги, друзі та літературознавці зібралися у Центрі громадськості та національних спільнот для того, аби познайомитися з новою роботою Дмитра Кешелі. Письменник і надалі працюватиме задля розвитку літератури рідного краю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *