Екскомандир полку “АЗОВ”, майор ЗСУ Максим Жорін про мобілізацію депутатів: Їх коефіцієнт користі був би набагато вищим в армії, ніж в парламенті

Саме так відреагував екскомандир полку АЗОВ, майор ЗСУ Максим Жорін, на слова віцеспікера парламенту Олександра Корнієнка про мобілізаційні заходи в Україні.

На думку Жоріна, деякі народні депутати мали б краще виконувати свої функції, і не ховати власних дітей за кордоном.

“Виявляється, вимагати мобілізації депутатів, на думку Корнієнка — це російське ІПСО, і депутатам не місце на фронті, вони потрібніші в парламенті. Якби всі депутати Верховної Ради виконували свої функції так, як повинні під час війни, якби їхні діти не були приховані закордоном — питань щодо мобілізації не було б.”, – йдеться у повідомленні Максима Жоріна.

Жорін називає діяльність таких депутатів “суцільним російським ІПСО”.

“Їхній коефіцієнт корисності був би набагато вищим в армії, а не в парламенті. Заодно б перестали генерувати ахінею в медіа”, – додав “АЗОВ”.

Раніше в Уряді України пропонували парламентарям накласти низку обмежень на тих громадян, які ухиляються від мобілізації, а за відмову проходити медогляд позбавляти волі, так само як за ухилення від мобілізації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *