В Ужгородському соборі УПЦ МП поклали скриньку пожертв на адвоката для отця Сидора (фото)

Парафіяни Кафедрального Хресто-Воздвиженського собору Мукачівської єпархії УПЦ московського патріархату виявили скриньку для пожертв, які йдуть на оплату юридичних послуг настоятеля собору Димитрія Сидора. Останній зараз знаходиться під слідством.

Як стало відомо із соціальних мереж, на скриньках встановлених в соборі було написано: «ДАР на захист прав вірників, наших храмів та на оплату адвокатів. Спаси Вас, Господи!».

Дмитро Сидор, як захисника, залучив до своєї справи голову Ради адвокатів Закарпатської області афериста і шахрая Олексія Фазекоша, проти якого відкриті два кримінальні провадження: за статтею 358 ККУ (підробка документа) та ст. 190 ККУ (шахрайство)

Чи є правильним збирати гроші на захист в суді від парафіян, якщо Димитрій Сидор володіє фінансовими активами, включаючи квартиру в Ужгороді та приватний будинок в Перечині?

Може отець Сидор збирає гроші на прохання Олексія Фазекоша, який зовсім недавно шахрайським способом кинув одиноку жінку на 21 тисячу доларів США і якій треба повертати гроші, бо обманута жінка подала на псевдоадвоката заяву в поліцію? 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *