Сонце Москви зупинилося

Я не дивлюсь російські телеканали, це шкідливо для здоров’я. Але 10 вересня стало цікаво, як вони продадуть своїм глядачам розгром військ РФ на Харківщині.

Включив програму “Вісті”. Ведучий почав із «головної новини дня» – з відкриття колеса огляду «Сонце Москви»! На церемонії у режимі відеозв’язку був присутній Путлер. Мер столиці Собянін гордо заявив, що досі найвище в Європі колесо було у Лондоні, а тепер англійці на другому місці, а ми на першому! Путлер схвально кивав.

Ви знаєте, сміятися дуже корисно, а з ворога під час війни – особливо. Я довго, вибачте, іржав, коли це почув. Кремль ліз зі шкіри, щоб залякати Європу своєю «другою армією світу», але в Україні всім стала видна її справжня ціна. Тепер її зневажливо називають “другою армією ТРЕТЬОГО світу”. Але десь Путлер і його гоп-компанія повинні бути першими, щоб відвернути увагу росіян від свого провалу! На безриб’ї й «чортове колесо» риба. А участь Путлера у його відкритті мала переконати народ, що «СВО», як завжди, «іде за планом», інакше головному говнокомандувачу було б не до колеса…

До речі, “Сонце Москви” після відключення Путлера зупинилося. Можливо, накрилися некондиційні підшипники, а нормальних у підсанкційній Росії майже немає. А може, це витівки українських диверсантів? Щоб росіяни бодай із верхотури, з висоти 140 метрів, могли побачити, як їхнє доблесне військо драпає ​​на Харківщині? (Див. фото із взятим у полон підполковником ЗС РФ Артемом Хелемендіком, який тікав без штанів).

Підполковник без штанів
Підполковник-2

“Чортового колеса” як відволікаючого фактору здалося мало. Путлер наказав влаштувати з нагоди 875-річчя Москви грандіозний салют! Феєрверки запускали у 23 місцях міста, щоб їх було видно всім. Окрім пасажирів метро. Але й про них не забули: салют транслювався прямо у вагонах на більш ніж 22 тисячах медіаекранів!.. На думку мимоволі спадає назва пушкінської трагедії «Бенкет під час чуми»…

Ходять чутки, що на Луб’янці після харківського драпу вкрай незадоволені Кремлем та особисто Путлером, котрий «все це затіяв». А тут уже хочеться сказати слідом за Шекспіром: «Чума на обидва ваші будинки!»

Леонід Сапожніков

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *