“Є шанс закінчити це. російська армія тріщить”, – Воллес розповів про своє прохання до Сунака перед відставкою

Він підкреслив, що “чоловіки і жінки української армії доводять”, що їх недооцінили.

Колишній міністр оборони Британії Бен Воллес зізнався, що перед тим, як піти у відставку, він просив у прем’єр-міністра країни Ріші Сунака збільшити видатки на військову допомогу Україні ще на 2,3 мільярда фунтів стерлінгів, що становить 50% уже виділених коштів.

“Перш ніж я покинув свій пост, я попросив прем’єр-міністра збільшити суму в 2,3 мільярда фунтів стерлінгів для України, щоб додати до вже витрачених 4,6 мільярда фунтів стерлінгів. Велика Британія більше не є найбільшим європейським донором України. Цю війну можна виграти, — підкреслив Воллес у колонці для The Telegraph. – Володимир Путін зазнає невдачі. Точно так само, як людські емоції ведуть Україну до успіху, вони також є неминучим недоліком Путіна і його злочинного режиму. Романтика, егоїзм і помста змусили Путіна перемикнутися на Україну, і це буде його загибеллю”.

Воллес також підкреслив, що контрнаступ захисників успішний, хоча й повільний. Він зауважив, що “чоловіки та жінки української армії доводять” НАТО, наскільки їх недооцінили. І якщо підтримка партнерів продовжиться – Україну неможливо буде зупинити.

“Коли надія поєднується з правильним обладнанням, Україну вже не зупинити. Наш обов’язок – підтримувати цю надію і підкріплювати її фінансуванням та обладнанням, поки робота не буде завершена. У нас є шанс допомогти закінчити це. Російська армія тріщить. Україна освоїла нову тактику подолання жахливих мінних полів, а удари Storm Shadow руйнують російські штаби. Ми є свідками початку битви за Крим”, – зазначив Воллес.

Нагадаємо, колишній міністр оборони Британії Бен Воллес вважає, що президент Володимир Зеленський має посилити мобілізацію в Україні. Він наголосив, що зупинятися не можна ні на день, адже поки Київ “береже молодь для майбутнього”, Володимир Путін створює нову армію.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *