ЗМІ: Visa і Mastercard розірвали співпрацю з Binance

  • МІ дізналися про те, що постачальники платіжних послуг вийшли з угоди щодо криптовалютних карток із біржею.
  • Mastercatd, як заявляють у пресі, припинить підтримку програми в Латинській Америці та на Близькому Сході наприкінці вересня 2023 року.
  • Visa вже не випускає криптовалютні картки в Європі з липня. При цьому обидві компанії продовжують співпрацю з іншими біржами.

Постачальники платіжних послуг Visa і Mastercard дистанціювалися від біржі Binance. Mastercard припинить підтримку криптокарт у вересні 2023 року, повідомляє Reuters. Visa не випускає їх у Європі з липня, про що заявляє Bloomberg.

З посиланням на свої джерела Reuters повідомляє, що Mastercard призупинить обслуговування криптокарт у Бахрейні, Колумбії, Бразилії та Аргентині з 22 вересня. Раніше ми повідомляли про те, що місцеві жителі почали скаржитися на проблеми з Binance Card.

Рішення ніяк не торкнеться партнерства Mastercard з іншими криптовалютними біржами, підкреслили у виданні. У Бразилії Binance Card вийшла в січні 2023 року, в Аргентині — у березні.

Крім цієї платформи, компанія також співпрацює з Nexo і Gemini. Visa, зі свого боку, також дистанціювалася від Binance на тлі нормативного тиску на біржу.

Постачальник послуг призупинив випуск криптовалютних карт під патронажем платформи в Європі ще в липні, повідомляє Bloomberg. У компанії відмовилися прокоментувати ситуацію.

Нагадаємо, у серпні 2023 року деякі користувачі Binance поскаржилися на проблеми з виведенням євро з платформи. Спочатку біржа відповіла, що роботу цього каналу призупинили, але потім спростувала попередню заяву.

Наприкінці вересня 2023 року, як очікується, банк Paysafe Payment Solutions припинить підтримку платформи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *