8 явних рис, за якими він вирахує корисливу жінку

Кожен чоловік із перших побачень прагне зрозуміти справжні мотиви жінки. Існує низка ознак, за якими він може судити, що для неї важливіше: він чи його гаманець?

1. Вона рахує, скільки він заробляє і на що витрачає

У серйозних стосунках партнери можуть вести спільний бюджет за обопільною згодою. Але не всім чоловікам подобається звітувати за кожен витрачений рубль. У тому разі, якщо жінка наполегливо цікавиться його зарплатою і по крупицях збирає інформацію про його витрати, чоловік може запідозрити її в корисливості. І матиме рацію.

2. Вона раптово почала будувати глобальні плани

До зустрічі із забезпеченим чоловіком дівчина спокійно їздила на роботу на метро, обідала в корпоративній їдальні й мріяла про нові туфлі “із зарплати”. Але не встиг роман закрутитися, як у неї вже з’явився список із глобальних планів і “дорогих” мрій.

Вона більше не зітхає про путівку до Туреччини — тепер усі розмови лише про відпочинок на Мальдівах і “червону машинку”. Така різка зміна бажань обов’язково насторожить чоловіка і змусить його зробити висновки. Швидше за все, не на її користь.

3. вона скаржиться на брак власних коштів

Постійне невдоволення тим, що вона мало заробляє, їй бракує грошей на приємні дрібниці для себе та й узагалі, “ходити нема в чому” – ще один важливий сигнал для чоловіка. По-перше, ніхто не любить скигліїв.

По-друге, розумний чоловік одразу зрозуміє недвозначні натяки й за можливості втече від тієї, хто вічно не задоволений своїм життям і чекає від нього лише матеріальної допомоги.

4. Вона робить з інтиму “розмінну монету”

Кожен чоловік хоче знати, що привабливий не своїм гаманцем. Але якщо жінка використовує інтимні стосунки як засіб маніпуляції, не варто чекати, що одного разу вона зустріне велике і щире кохання. Корисливі жінки ставляться до інтиму як до інструменту для отримання вигоди — вплинути на кавалера і “викачати” з нього побільше грошей.

5. Вона все частіше потрапляє в “непередбачені” обставини

Якщо дівчині гостро знадобилися гроші на лікування улюбленого вихованця або щоб терміново виручити подругу, чоловік із радістю надасть їй матеріальну допомогу.

Але коли в її житті із завидною частотою починають траплятися ситуації, що вимагають великого “вливання”, кавалер закономірно насторожиться. У його голову закрадатимуться сумніви й думки про те, чи не обманюють його.

6. Вона ставить у приклад благополучне життя подруг

Зрозуміло, чоловікові приємно усвідомлювати, що він — найкращий. Однак якщо регулярно розповідати йому про те, що одній подрузі купили нові туфлі, а інша полетіла відпочивати з чоловіком, у нього навряд чи додасться мотивації старатися.

Якраз, навпаки, в такій поведінці він може угледіти меркантильність з боку обраниці, що явно не піде на користь стосункам.

7. Вона щаслива тільки коли отримує подарунки

Не позаздриш тому чоловікові, якому доводиться “купувати” гарний настрій своєї дівчини подарунками. Характерна риса корисливої жінки — перебувати в піднесеному настрої виключно в тих випадках, коли чоловік радує її приємними дрібницями.

Решту часу вона ходить із незадоволеним обличчям і чекає на чергову “дозу щастя”. Варто чоловікові зробити їй сюрприз, як вона “оживає” і перетворюється на найлюблячішу жінку на світі.

8. Вона вважає за краще проводити дозвілля в торгових центрах

На початку стосунків закохані часто бували в театрах, парках, затишних кафе. А тепер вона все частіше пропонує йому “прогулятися магазинами”. Чоловік з часом розуміє, що кличуть його туди з певною метою.

Їй не потрібні прогулянки під місяцем — натомість вона воліє проводити час у приміряльних. Щоб не виглядати в його очах прагматичною і корисливою жінкою, радимо поміркувати над урізноманітненням дозвілля.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *