Daily Mail: Чи живий ще вагнерівський шеф Пригожин? Чи повстане він знову з мертвих?

Шеф-кухар Путіна був оголошений мертвим в авіакатастрофі 2019 року, але через три дні знову з’явився… і був знятий на відео з товаришем, який також “загинув” в останній авіакатастрофі, і сказав, що “смерть — це не кінець».

У той час, як з’явилися повідомлення про те, що грізний ватажок “Вагнера” Євген Пригожин загинув в авіакатастрофі під Москвою, з’ясувалося, що ватажок найманців був оголошений загиблим в іншій авіакатастрофі у 2019 році — лише для того, щоб з’явитися знову через три дні.

Російська влада включила Пригожина до списку 10 пасажирів приреченого літака, який впав  вогняною кулею, вбивши всіх, хто перебував на борту, — через два місяці після того, як він очолив нетривалу кампанію проти Москви.

Але досі немає підтвердження того, що Пригожин, який був скалкою в оці Владіміра Путіна від початку війни в Україні, загинув в авіакатастрофі.

І це не перший випадок, коли Пригожина оголошують загиблим в авіакатастрофі, а через три дні він з’являється живим і здоровим, що змушує декого замислитися над тим, чи не може вагнерівський воєначальник “воскреснути з мертвих” вдруге.

У жовтні 2019 року в Демократичній Республіці Конго розбився військовий літак Ан-27 з вісьмома людьми на борту. Тоді повідомлялося, що Пригожин був на борту і серед них — але через три дні з’ясувалося, що він живий.

А Кейр Джайлз з аналітичного центру Chatham House заявив, що відомо, що багато людей змінили своє ім’я на Євген Пригожин, намагаючись заплутати свої подорожі та захистити себе від замаху на вбивство. “Не будемо дивуватися, якщо незабаром він з’явиться на новому відео з Африки”, – сказав він.

Це сталося в той час, коли з’явилися кадри, на яких Пригожин розмовляє зі своїм заступником командира Вагнером, який, як повідомляється, також є серед загиблих в останній авіакатастрофі, кажучи, що “смерть — це не кінець” і “ми всі потрапимо в пекло”.

Daily Mail

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *