“Найсамотніший острів у світі”: чоловік проживає на вершині вулкана (фото)

Кріс Кемерон прожив на “найсамотнішому острові у світі” цілих 24 дні. Чоловік майже позбавлений спілкування з людьми та пропустив кілька важливих дат для своєї родини. Його мета — встановити новий рекорд, проживши на скелі цілих 2 місяці.

Кріс “Кем” Камерон із Великої Британії нині проживає на безлюдному острові з назвою Роколл. Він має діаметр приблизно 100 метрів, але все не так просто, як здається. Це одинока скеля в Атлантичному океані, яка є надводною частиною зруйнованого згаслого вулкана. Про це пише Daily Star.

Острів Роколл, острів, природа, гори, скеля, вулкан, рекорд, виживання, океан, безлюдна скеля, військовий, морський біолог
Фото: Wikipedia | Острів Роколл має діаметр приблизно 100 метрів

25 червня чоловік відзначив свій 53-й день народження. Наразі він спить у наземній капсулі, розміщеній на скелі, де розташований його саморобний будинок. Такий незвичний спосіб життя передбачає постійну боротьбу з несприятливими погодними умовами.

“Я просто приймаю кожен день за один і з нетерпінням чекаю повернення додому. Мені просто хочеться покінчити з цим штормом. Я пропустив день народження своєї дочки, пропустив день народження своєї матері, а мій день народження був цієї неділі, тож я збираюся пропустити свій день народження вдома. Це було важко, але це і не повинно бути легко”, — розповів Кріс.

Морський біолог, військовий, викладач, прожив на найсамотнішому острові, скеля, острів,
Чоловік уже прожив на “найсамотнішому острові у світі” цілих 24 дні. Фото: Daily Star

Чоловік уже прожив на “найсамотнішому острові у світі” цілих 24 дні. Він має намір встановити новий рекорд, проживаючи там 45 діб, і загалом планує підкорити позначку у 2 місяці. Спочатку він провів перші чотири дні в компанії радистів Ноббі Стайлза та Еміля Бергманна. Але тепер Кріс майже позбавлений спілкування з людьми. Зазвичай британець прокидається на світанку, щоб поїсти каші та випити кави, а потім перевіряє своє обладнання.

Видання зазначає, що чоловік шість років прослужив у загоні “Гордонські хайлендери” і хоче зібрати 50 000 фунтів стерлінгів для благодійних організацій Королівського флоту і Королівської морської піхоти, а також для солдатського благодійного фонду Army Benevolent Fund.

Кріс — гордий батько 15-річної доньки та 13-річного сина. Він здобув освіту морського біолога та океанографа в Абердині і є володарем сертифіката викладача. Коли його дні на острові закінчаться, він повернеться до себе додому у Вілтшир, де працює старшим інструктором у Babcock International Group, використовуючи свої навички для забезпечення спеціальної підготовки військовослужбовців у Великій Британії.

Фокус

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *