Чи варто благородну справу прикривати незаконними діями. Скандал навколо готельно-ресторанного комплексу “Венеція” близький до завершення (відео)

25 квітня з самого ранку біля готельно-ресторанного комплексу “Венеція” (Мукачево) зібралося чимало людей. Вчергове працівники відділу державної виконавчої служби намагалися виконати рішення господарського суду, та зобов’язати волонтерський хаб «Венеція» звільнити приміщення. Яким до речі вже надали інше приміщення для здійснення своєї діяльності.

Співробітникам Державної виконавчої служби України так і не вдалося потрапити у двір Венеції, адже їм вкотре заблокували вхід. Представники хабу запевняли, що вже самостійно покинули приміщення, проте в результаті їх слова не відповідали дійсності.

Один зі співвласників Андрій Афанасьєв, який, нагадаємо, володіє лише 0,8%, на початку війни, без згоди основного власника Олександра Каменяша (володіє 99,2% частки майна готельно-ресторанного комплексу “Венеція”),  надав у користування волонтерам приміщення і територію “Венеції”.

Вже вкотре чоловікові наголосили у виконавчій службі, що його рішення надати приміщення для волонтерів було ніяк не підкріплене законодавчо. Андрій Афанасьєв переконаний, що працівники прийшли здійснювати незаконний рейд та запевняв, що на нього здійснювали тиск та, що може надати докази тих самих погроз.

Проте, на жаль, Андрій Афанасьєв жодних доказів на підтвердження своїх слів так і не надав. Через такі незаконні дії пана Афанасьєва було завдано збитків у вигляді боргу на майже мільйон гривень, через несплату комунальних послуг, податків на землю та податку на нерухомість. Це не рахуючи амортизацію самого нерухомого майна.

Через майже 4 годин штовханини та з’ясування стосунків виконавчій службі все ж вдалося потрапити у будівлю та провести необхідні заходи. Працівники описали майно та опечатали споруду.

Післямова.  Це ж треба опуститись “нижче плінтуса”, щоб благородною справою, якою є волонтерська діяльність, прикривати свої незаконні дії.

Використано матеріали й відео ТРК “М-студіо”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *