З-під крижаного покриву Антарктиди показалася верхівка величезної піраміди

Як повідомляє Ladbible, одне з найзагадковіших та неоднозначних наукових відкриттів останніх років пов’язане з Антарктидою. Цей континент таїть чимало таємниць, і більшість їх схована глибоко в надрах материка.

Але є нерозгадані таємниці на поверхні континенту. Так, нещодавно супутникові знімки виявили цікаві пірамідоподібні структури під льодами гірського масиву Еллсуорт. Це дало поштовх до спекотних дискусій у науковому середовищі та навколонаукових спільнотах.

Як водиться, одразу «запідозрили» можливе втручання інопланетних цивілізацій. Хто ще, крім них, здатний споруджувати такі грандіозні об’єкти, розмірковують прихильники теорії прибульців-будівельників.

Супутникові знімки піраміди в Антарктиді

Але більшість вчених підтримали версію професора геології з Університету Каліфорнії Еріка Ріньо та його однодумців. Ріньо пояснює, що це явище є наслідком природних геологічних процесів.

Феномен “пірамідальних вершинних гір” не є унікальним, хоч і не дуже часто зустрічається. Такі вершини утворюються при злитті льодовиків суші на гранях гористих формувань. Подібні є в Ісландії та на Фарерських островах, нагадав фахівець. У деяких із таких «пірамід» у природі по одній-дві більш-менш правильні грані, але зустрічаються й рідкісні екземпляри з чотирма площинами.

Додамо, що раціональне пояснення влаштувало не всіх. Шанувальники містичних і просто незрозумілих явищ залишають собі простір для власних версій, цікавіших.

У Twitter один із глядачів передбачив: «Це інопланетяни? Я знав це!»

Інший припустив: «Ілюмінати підтверджені».

«Почекай, як вони перенесли піраміди з Єгипту до Антарктиди?» — здивувався третій.

Т4

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *