15 найкращих додатків для пасивного доходу у 2024 році

Пасивний дохід в Інтернеті став дуже популярним

Однак цей термін часто використовується неправильно, і багато статей, які стверджують, що показують вам пасивні способи заробітку, не показують справді пасивні способи.

Крім того, перед тим, як шукати варіанти для себе, важливо, щоб ви робили це з правильними очікуваннями.

У цій статті ми пояснимо, чого саме ви можете очікувати, на що звертати увагу, і покажемо вам 15 найкращих додатків і веб-сайтів для пасивного заробітку в 2024 році, заснованих на моєму досвіді після тестування сотень способів заробітку в Інтернеті.

Ці додатки будуть як для iOS, так і для Android, а також будуть варіанти для комп’ютерів і планшетів. Це будуть СПРАВДІ пасивні способи заробітку, і ви зможете знайти варіанти, які працюватимуть незалежно від того, в якій країні ви живете. Крім того, вони будуть абсолютно безкоштовними у використанні.

Чи є додатки для пасивного доходу справді пасивним способом заробітку?

Як згадувалося на початку цієї статті, пасивний дохід – це дуже часто вживаний і неправильно використовуваний термін сьогодні.

Існує багато статей, які стверджують, що показують вам пасивні способи заробітку на телефоні або планшеті за допомогою додатків, але насправді вони не є пасивними.

Часто ви побачите, що вам доведеться докласти чимало зусиль. За моїм визначенням, це не зовсім пасивний заробіток.

Тому я вирішив скласти цей список додатків для iOS і Android, де ви можете заробляти по-справжньому пасивно.

Це означає, що ви можете заробляти, просто встановивши ці додатки і не роблячи нічого додатково.

Крім того, всі варіанти будуть безкоштовними у використанні, тож вам не потрібно нічого вкладати, щоб заробляти.

Однак дуже важливо, щоб ви робили це з правильними очікуваннями. Отже, давайте розглянемо, скільки ви можете заробити, використовуючи подібні додатки, щоб ви могли зрозуміти, чи це те, що ви шукаєте, чи ні.

Скільки можна заробляти пасивно за допомогою безкоштовних додатків і веб-сайтів?

Якщо ви вже давно шукаєте способи пасивного безкоштовного заробітку в Інтернеті, то, швидше за все, натрапили на численні заяви про те, як легко можна заробляти, не докладаючи жодних зусиль.

Дозвольте мені прояснити одну річ – не існує чарівного способу заробляти на життя в Інтернеті без жодних зусиль. Люди і сайти, які стверджують це, намагаються продати вам мрію, щоб заробити гроші для себе.

Загалом, якщо ви хочете заробляти на життя в Інтернеті, це не те, що ви можете робити пасивно. Це вимагатиме багато зусиль і часу.

Але якщо ви шукаєте способи додаткового заробітку в Інтернеті, то це, безумовно, можливо за допомогою додатків, які я покажу вам у списку нижче.

Вам просто потрібно завантажувати додатки з правильними очікуваннями і знати, що це не буде способом заробляти на життя.

Але якщо ви завантажите кілька з них, це може бути дуже простим і приємним способом заробити трохи пасивних грошей без зайвих зусиль.

Хто може заробляти за допомогою цих додатків?

Найкраще в додатках для пасивного заробітку те, що вони підходять для всіх.

Вам не потрібно ніяких спеціальних навичок або навчання, щоб ними користуватися, і ви можете почати прямо зараз.

У наведеному нижче списку я також включив додатки для різних країн. Отже, незалежно від того, де ви живете, ви зможете використовувати принаймні деякі з цих додатків для заробітку.

Все, що вам потрібно – це телефон або планшет на базі Android або iOS, і ви можете починати. Деякі з них також дозволять вам пасивно заробляти з комп’ютера. Багато з них можна використовувати і на комп’ютері, а в деяких випадках ви навіть збільшите свій пасивний заробіток, встановивши додатки на кілька пристроїв.

Отже, давайте перейдемо до списку.

15 найкращих додатків для ДІЙСНО пасивного заробітку

Як уже згадувалося, наведений нижче список – це перелік додатків, за допомогою яких ви можете заробляти, не роблячи нічого додаткового, тому вони дійсно є способами пасивного заробітку.

Щоб отримати максимальну віддачу від цих можливостей, найкраще завантажити і створити обліковий запис для декількох додатків.

1 – Honeygain
Honeygain Logo
  • Доступно в: Всі країни
  • Способи оплати: PayPal (через Tipalti)

Короткий огляд:

Honeygain доступний по всьому світу, і якщо у вас є необмежений інтернет, це може бути дуже простий спосіб пасивного заробітку.

Ви просто встановлюєте додаток і налаштовуєте його, а потім ділитеся своєю пропускною здатністю (невикористаним інтернетом) і заробляєте таким чином. Чим більше ви будете ділитися і чим на більше пристроїв ви встановите, тим більше ви заробите.

Після того, як ви заробите $20, ви зможете отримати свій заробіток готівкою через PayPal. А якщо ви приєднаєтеся за посиланням нижче, то отримаєте бонус у розмірі $5 просто за реєстрацію.

Приєднатись

2 – Nielsen Mobile Panel
nielsen panel new logo
  • Доступно в: Деякі країни
  • Способи оплати: Готівка, подарункові картки

Короткий огляд:

Nielsen Mobile Panel – це дійсно додаток, який ви можете використовувати для пасивного заробітку. Все, що вам потрібно зробити, це встановити його, і він буде анонімно збирати дані про ваше користування Інтернетом, які будуть використані для маркетингових досліджень.

Отже, після того, як ви завантажили його і створили обліковий запис, ви будете продовжувати пасивно заробляти до тих пір, поки він у вас встановлений. І ви навіть можете використовувати його на декількох пристроях (також на комп’ютері), щоб заробляти більше.

Скільки ви будете заробляти і як вам будуть платити, залежить від країни, в якій ви живете. Ви можете побачити, в яких країнах зараз відбувається набір, натиснувши кнопку приєднатися нижче.

Приєднатись

3 – Ember Fund

ember fund logo
  • Доступно в: Більш-менш всі країни
  • Способи оплати: Bitcoin

Короткий огляд:

Ember Fund – це додаток, який можна використовувати як для Android, так і для iOS, де ви можете легко інвестувати в криптовалюту. Однак, він також пропонує пасивний спосіб заробітку біткоїнів.

Все, що вам потрібно зробити, це натиснути кнопку один раз на день, і тоді він буде автоматично заробляти для вас у фоновому режимі протягом наступних 24 годин.

Ви зароблятимете біткоїни, і є кілька способів підвищити швидкість видобутку в додатку. Ви можете скористатися кодом: MNGZMUPXHKF, щоб збільшити швидкість майнінгу.

Приєднатись

4 – Swagbucks app

swagbucks logo
  • Доступно в: Більшість можливостей у США, Великобританії, Канаді, Австралії, Ірландії, Франції, Німеччині, Іспанії
  • Способи оплати: PayPal, подарункові картки

Короткий огляд:

Якщо ви шукали способи заробити трохи додаткових грошей в Інтернеті безкоштовно, ви, напевно, чули про Swagbucks, оскільки це один з найбільших сайтів з оплатою за роботу.

Дозвольте мені пояснити, що більшість методів заробітку в додатку Swagbucks насправді не є пасивними способами заробітку, оскільки вам доведеться постійно виконувати завдання. Але він все ще є в цьому списку, оскільки також пропонує деякі пасивні способи заробітку, оскільки ви можете робити покупки в Інтернеті через нього і отримувати кешбек, а також заробляти, просто шукаючи в Інтернеті, що ви, ймовірно, робите в будь-якому випадку.

Точний поріг виплат залежить від країни, в якій ви живете, але загалом він досить низький, і ви можете отримувати гроші готівкою або за допомогою подарункових карток.

Приєднатись

5 – Pawns

pawns logo
  • Доступно в: Всі країни
  • Способи оплати: PayPal, Payoneer

Короткий огляд:

Pawns (раніше називався IPRoyal) – це ще одна платформа, яка дозволить вам заробити трохи додаткових грошей в Інтернеті абсолютно пасивно, і вона дуже схожа на Honeygain.

Вам просто потрібно встановити їх програмне забезпечення на свій комп’ютер або телефон, після чого вам будуть платити за те, що ви будете ділитися своїм невикористаним інтернетом. Ви можете робити це з усіх країн, але найбільше заробите, якщо живете в США або Європі.

Ви отримуєте досить хороші тарифи в порівнянні з іншими подібними платформами, і ви можете отримати свій заробіток вже після того, як заробите $5. Отже, в цілому, це досить швидкооплачуваний сайт.

Приєднатись

6 – Crypto.com app

crypto com logo
  • Доступно в: Більш-менш по всьому світу
  • Способи оплати: Криптовалюта

Короткий огляд:

Якщо ви цікавитеся криптовалютою, додаток Crypto.com є одним з найбільш зручних у використанні.

Ви можете легко продавати і купувати криптовалюту і багато іншого. Однак він також пропонує способи пасивного заробітку, просто тримаючи криптовалюту на своєму рахунку, ви можете отримувати безкоштовні діаманти одним кліком щодня, він пропонує опитування, де ви можете пасивно заробляти, роблячи ставки, і багато іншого.

Ви також можете отримати бонус за реєстрацію в розмірі $25, якщо в кінцевому підсумку отримаєте одну з їх криптовалютних карток Visa, де ви будете отримувати кешбек при її використанні.

Приєднатися

7 – GetGrass (aka Grass)
getgrass logo
  • Доступно в: Всі країни
  • Способи оплати: Поки невідомо

Короткий огляд:

GetGrass.io (також відомий як Grass) – один з найновіших додатків для пасивного заробітку в цьому списку, і він трохи незвичний, а тому не для всіх.

Багато в чому він схожий на Honeygain і Pawns, оскільки ви заробляєте, ділячись своїм невикористаним інтернет-трафіком. Кажуть, що мета полягає в тому, щоб зробити компенсацію більш справедливою і побудувати спільноту, яка належала б громаді. Однак на момент оновлення цього списку вона все ще будується, а отже, ви ще не можете вивести свій заробіток.

Тому ще невідомо, якою буде вартість вашого поточного заробітку, але якщо ви вірите в проект, то дуже добре долучитися до нього якомога раніше.

Приєднатись

8 – Tapestri

tapestri logo
  • Доступно в: 60+ країн
  • Способи оплати: Готівка

Короткий огляд:

Tapestri – це унікальний додаток для пасивного заробітку, де все, що вам потрібно зробити, це встановити його і дозволити відстеження вашого місцезнаходження. Потім ці дані будуть використані для дослідження ринку, і ви можете заробляти до $25 на місяць лише за це.

У вас також є інші більш активні способи заробітку в додатку, і якщо ви підвищите свій статус до партнерського, ви зможете значно збільшити свій заробіток, запрошуючи інших приєднатися.

Ви можете отримувати гроші готівкою, але поріг виплат залежить від країни, в якій ви живете, але загалом їх легко і швидко отримати.

Приєднатись

9 – Sweatcoin

Sweatcoin Logo
  • Доступно в: 60+ країн
  • Способи оплати: Подарункові картки, криптовалюта, товари, PayPal

Короткий огляд:

Sweatcoin – це унікальний додаток, оскільки все, що вам потрібно зробити, щоб заробляти, це просто встановити його і мати телефон з собою, коли ви йдете або біжите.

Він буде рахувати ваші кроки, і ви будете заробляти Sweatcoin за кожен крок, який ви зробите. Це не так багато, але вам також не потрібно робити нічого іншого, окрім того, щоб мати телефон при собі, коли ви ходите або бігаєте, який, ймовірно, у вас є в будь-якому випадку.

Зароблені вами Sweatcoins можна обміняти на подарункові картки, товари, а іноді і на готівку PayPal. Ви також можете отримати оплату у власній криптовалюті під назвою Sweat.

Приєднатись

10 – Coin App

coin app logo
  • Доступно в: Всі країни
  • Способи оплати: Криптовалюта, товари

Короткий огляд:

Якщо ви хочете пасивно заробляти криптовалюту або чудові продукти, то додаток Coin App – це, безумовно, цікавий варіант.

Ви можете заробляти на геомайнінгу, просто натиснувши кнопку, а також заробляти, запустивши його у фоновому режимі. Якщо ви хочете збільшити свій заробіток, ви можете виконувати різні завдання і підвищити свій рівень членства.

Ви можете вибрати оплату в криптовалюті або продуктах. Найшвидше ви отримуєте гроші в криптовалюті XYO, але ви також можете зберігати свої заробітки довше і отримувати їх в BTC, ETH або товарах, таких як iPad, навушники, годинники тощо.

Приєднатись

11 – Media Rewards

media rewards logo
  • Доступно в: Деякі країни
  • Способи оплати: Подарункові картки, готівка

Короткий огляд:

Media Rewards – це досить незвичайний спосіб пасивного заробітку.

Ви просто встановлюєте додаток і тримаєте його у фоновому режимі, коли дивитеся звичайний телевізор, переглядаєте відео на YouTube або слухаєте радіо. Потім він буде збирати інформацію про рекламу та програми, які ви дивитеся і слухаєте, і ця інформація буде використовуватися для дослідження ринку.

Варто лише пам’ятати, що програма Media Rewards доступна лише в деяких країнах, і зазвичай має обмежену кількість місць, відкритих для нових учасників щомісяця, тож вам має трохи пощастити, щоб стати її учасником.

Приєднатись

12 – Binance

binance logo
  • Доступно в: Понад 200 країн світу
  • Способи оплати: Банківський переказ

Короткий опис:

Це зовсім інший спосіб пасивного заробітку, але він може бути досить прибутковим, якщо ви витратите трохи часу, щоб дізнатися більше про те, як ним користуватися.

Binance – це платформа для торгівлі криптовалютою, яка також має додаток. Тут ви також можете знайти методи заробітку і, наприклад, отримувати високі відсотки просто за те, що у вас є гроші або криптовалюта на рахунку. Ви також можете заробляти дійсно високі відсотки, роблячи ставки.

Як вже було сказано, це займе трохи часу, щоб зрозуміти, як це працює, але потім ви зможете заробити дійсно хороші додаткові гроші пасивно. І найкраще те, що вам не потрібно вкладати власні кошти в Binance, щоб почати використовувати пасивні методи заробітку – деякі інші варіанти заробітку в цьому списку пропонують оплату в криптовалюті, а потім ви можете вивести кошти в Binance і продовжити заробляти їх там.

Приєднатись

13 – MobileXpression

MobileXpression panel logo
  • Доступно в: Деякі країни
  • Способи оплати: Подарункові картки

Короткий огляд:

MobileXpression дуже схожий на Nielsen Mobile Panel за способом заробітку. Але вона не стоїть вище в списку, тому що стати її учасником може бути трохи складно.

Вони часто шукають учасників з певними пристроями, і єдиний спосіб дізнатися, чи шукають вони в даний час учасників з вашої країни з вашим типом мобільного телефону, – це спробувати подати заявку на реєстрацію.

Але як тільки ви стали учасником, заробляти дуже легко, оскільки вам не потрібно робити нічого іншого, окрім як просто встановити додаток.

Приєднатись

14 – PacketStream

Packetstream Logo
  • Доступно в: Більш-менш всі країни
  • Способи оплати: PayPal

Короткий підсумок:

PacketStream є чудовою альтернативою Honeygain і багато в чому схожий на нього, оскільки на цій платформі ви також можете заробляти, ділячись своєю невикористаною пропускною здатністю в інтернеті.

Ви можете приєднатися з усіх країн, але єдиним методом виплат, який наразі пропонує PacketStream, є PayPal, тому приєднуватися до нього має сенс лише в тому випадку, якщо ви живете в країні, де доступний PayPal.

Після того, як ви заробите лише $5, ви зможете вивести свій заробіток.

Приєднатись

15 – Money SMS App

Money Sms App Logo
  • Доступно в: Деякі країни
  • Способи оплати: PayPal, WebMoney або BitCoin

Короткий огляд:

Money SMS App – це цікавий спосіб пасивного заробітку, оскільки ви заробляєте, просто встановивши його і отримуючи випадкові текстові повідомлення. Ці повідомлення надсилаються телекомунікаційними провайдерами для тестування зв’язку у вашій країні.

Немає ніякої гарантії, скільки текстових повідомлень ви отримаєте – іноді ви можете отримати одне повідомлення на день, іноді кілька на день, а іноді лише кілька на місяць.

Ви отримуєте 0,02 євро за кожне отримане SMS, а після того, як ви заробите лише 2 євро, ви зможете отримати оплату готівкою через PayPal, WebMoney або Bitcoin.

Приєднатись

Висновок

Як бачите, є кілька дійсно чудових додатків, які можна використовувати для пасивного заробітку. Якщо ви робите це з правильними очікуваннями і не очікуєте, що це зробить вас багатим або принесе постійний дохід, то це дійсно чудова можливість.

Якщо ви об’єднаєте кілька таких додатків і будете використовувати стільки, скільки зможете, то це, безумовно, може дати вам додатковий заробіток на стороні. Тож знайдіть додатки, які доступні у вашій країні і які, на вашу думку, звучать для вас найбільш привабливо, і почніть заробляти, нічого не роблячи.

Джерело

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *