Поліціянт корупціонер Красовицький Олександр Олександрович намагається через Фазекоша отримати за хабар адвокатське посвідчення

Поліціянта корупціонера Красовицького Олександра Олександровича було арештовано спецагентами СБУ за вимагання та отримання $500 хабаря. Зараз він перебуває у розшуку і намагається отримати посвідчення адвоката.

Територіальне управління Державного бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) щодо слідчого відділення розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості СВ Фастівського РУП ГУНП в Київській області, лейтенанта поліції Красовицького Олександра Олександровича 1992 року народження.

Під час обрання запобіжного заходу, Красовицький імітував втрату свідомості. Його відвезли у лікарню звідки він втік.

Далі Красовицький влаштувався помічником адвоката Іжака Олександра Івановича і пішов складати іспити. Але 4 квітня 2023 року Черкаська обласна КДКА визнала, що в нього не достатньо юридичних знань.

Тоді Красовицький почав брати гроші з клієнтів адвоката Іжака за тиск на судів.

За ці злочинні дії Красовицького, Вища рада правосуддя звернулася до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Київської області для притягнення до відповідальності адвоката Іжака Олександра Івановича за втручання в діяльність судді Корсунь-Шевченківського районного суду Черкаської області Літвінової Галини Миколаївни.

27 вересня 2023 року до Іжака було застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді попередження на підставі рішення № 139/2023 дисциплінарної палати КДКА Київської області за порушення з боку його помічника Красовицького.

Красовицький мріє отримати статус адвоката, тому почав прислуговувати голові Закарпатської обласної КДКА Олексію Фазекошу.

Обвинувачений у корупції Красовицький записав відео з Фазекошем, де вони паплюжать честь та репутацію адвоката Лариси Криворучко.

В той час, коли українці віддають своє життя на фронті, донатять останні гроші на ЗСУ, корупціонер Красовицький 18 квітня 2023 року купив собі елітний чорний Lexus LS 460.

Засідання щодо обвинуваченого корупціонера Олександра Красовицького відбудеться 30 січня 2024 року. Тому закликаємо всіх патріотів України. Прийти у суд та висловити ганьбу цьому перевертню у погонах.

Документ: Дозвіл суду щодо арешту в кайданах корупціонера Красовицького

Актуальна правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *