“Наша планета перетвориться на пекло”: вчені пророкують швидку космічну катастрофу

Виживання людського виду можливе тільки на інших небесних тілах.

Дослідники припускають, що Земля незабаром може стати схожою на Венеру. Через парниковий ефект наша планета дуже швидко перетворюється на непридатну для життя. За словами вчених, зараз глобальне потепління йде поступово, але воно прискорюється, тому людству залишився зовсім невеликий термін.

Глобальное потеплениеГлобальне потепління. Фото Midjourney

Астрономи з Женевського університету довгий час аналізували долі планет у нашій Галактиці. Тепер вони стверджують, що часта доля небесних тіл — це різке підвищення температури настільки, що все живе просто гине. Венеру давно прозвали злим близнюком нашої планети. У неї майже такий самий розмір і ландшафт, як і в нас, тільки середня температура там близько 465°C. Земля незабаром може повторити долю свого “близнюка”.

Уже зараз ми відчуваємо наближення глобального потепління. Однак, скоро ми зіткнемося з його кошмарними наслідками у вигляді парникового ефекту. Поступово через потепління вода в океані перетворюється на пару. Через це наша планета вже давно існує в умовах парника.

Глобальное потеплениеГлобальне потепління. Фото Shutterstock/Fotodom.ru

Тож науковці запевняють, що долю Землі вже вирішено і цей процес не зупинити: “Тут повинно все зникнути, ще до того, як океани зрештою повністю не випаруються, а температура не сягне кількох сотень градусів. На Землі буде непридатне для життя пекло”.

Наразі вчені активно досліджують можливості виживання людства: “Вивчаючи клімат на інших планетах, однією з наших найсильніших мотивацій є визначення їхнього потенціалу для розміщення життя”. Дослідники сподіваються, що в них вистачить часу, щоб знайти місце, де наша цивілізація зможе продовжити існування.

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *