Текстовий опис кадрів із фільму про звірства Хамаса

44 хвилини — це максимальний час, протягом якого нормальна людина може витримати кадри такого роду. Тривалість фільму визначена психологами, довше — травма забезпечена.
Про події того страшного ранку вже написано чимало статей, зокрема й на нашому сайті. Але в більшості цих статей упускається момент про жорстокість і нелюдяність скоєних бойовиками ХАМАСу злочинів.

Журналіст Петро Люкімсон подивився другу редакцію цього фільму і поділився з нами своїми враженнями. Фільмом це, звісно, назвати складно, це просто нарізка кадрів, фотографій з натільних камер і стільникових телефонів терористів, їхніх жертв і кадрів, знятих солдатами ЦАХАЛу після звільнення територій.

Як ми сказали, це друга редакція. Першу було показано закордонним журналістам і депутатам Кнесету — і в багатьох під час перегляду здали нерви. Усі, хто додивився до кінця, після говорили, що ніколи нічого страшнішого у своєму житті не бачили. Багато глядачів вийшли із залу після 5-10 хвилин демонстрації в істериці. А деякі явні любителі арабського світу після цього вимагали зрівняти Газу з землею.

Мета таких закритих показів — створити у журналістів і політиків якомога точніше уявлення про те, що сталося 7 жовтня.

Якщо не готові до жаху, то не читайте далі, бо все це не постановчі картини художнього фільму — це було насправді.

Ось опис кількох кадрів:

1. Терористи із захопленими криками перетинають кордон Ізраїлю і починають полювання на машини, що йдуть трасою, розстрілюючи їх з автоматів. Коли машина зупинялася, вони добивали всіх пасажирів.

2. Дівчинка-підліток ховається під стіл — так звикла робити під час ракетних обстрілів, і один з терористів, які гуляють її будинком, із явною насолодою прошиває її автоматною чергою, всаджуючи в дитяче тіло одну кулю за іншою.

Усі обличчя, звісно, заретушовані. Ми не бачимо емоції жертв — того жаху, який вони відчувають. Найстрашніші моменти розмиті або зовсім вирізані.

3. Якась сім’я в момент, коли в селі з’явилися терористи, явно ще спала. Батько і двоє хлопчиків у спідній білизні біжать до сховища, але потім терористи стріляють у них із гранатомета.

4. Хапають, тримають дівчинку-підлітка і підпалюють її промежину, а потім вбивають (не увійшло до другої редакції).

5. Кадри з тілами вбитих. Усі обличчя, звісно, заретушовані. Десятки, сотні тіл, багато з яких були перед смертю понівечені. Дуже багато спалених, можливо заживо.

6. Одна з найстрашніших — сцена відрубування голови чи то вже мертвому, чи то ще живому, але тяжкопораненому єврею у сорочці, що вимокла від крові. Хамасовець орудує звичайною городньою сапкою.

7. Запікають немовля заживо в духовці (не ввійшло до другої редакції).

Багато кадрів супроводжуються звуками радості арабських терористів. Вони сприймають усе це, що відбувається, як свято.

8. Багато кадрів кривавих стін, розбиті вікна і зламані двері. Спалені меблі, ліжка з кров’ю та отворами від куль, включно з дитячими.

9. Зґвалтування жінки на очах чоловіка, потім убивство обох. І трупи, трупи, трупи… сотні трупів чоловіків, старих, жінок і дітей… дітей…

Хаос і кров — це те, що ХАМАС несе світу. І помиляється той, хто думає, що йдеться тільки про Ізраїль. Терористи несуть це всім, хто хоче просто жити, любити свою сім’ю, ростити дітей, спілкуватися з друзями, садити дерева, слухати музику і танцювати під неї…

Підсумовує у своєму посланні журналіст.

Джерело

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *