Лариса Криворучко: Я крокую впевнено!

Київським окружним адміністративним судом  відкрито провадження на незаконне рішення КДКА Донецької області щодо адвоката Лариса Криворучко.
Я крокую впевнено. Мені казали це нереально вивести цих порушників прав на чисту воду. Я посміхнулась. Нереально — це якщо не робити.
А якщо розібрати все “на атоми”, а Лариса Криворучко це вміє — то і монополія НААУ й обов’язкове членство в НААУ буде незаконним.
Плата за скарги на адвокатів: вже незаконна. НААУ, РАУ втрачає мільйони. Чому ? Тому, що не потрібно було порушувати законний простір Лариси КРИВОРУЧКО.
До речі, незаконно отримані грошові кошти КДКА регіонами  тощо  повинні повернути громадянам.
Я думаю і Ви свідомо це розумієте : що Лариса Криворучко не забула про незаконно отримані ВСІМА КДКА регіонів НЕЗАКОННИХ ГРОШЕЙ ЗА РОКИ на підставі рішень Ради адвокатів України про обов’язкову плату за скарги на адвокатів, яке визнано судом НЕЧИННИМ з дати його винесення. Гроші ви повинні повернути ! Всі абсолютно. І я це проконтролюю.
Тепер Ви будете працювати по закону, з максимальним аудитом, під ЛУПОЮ всіх спец. служб, і Верховний Суд буде виносити законні рішення.
Більше не буде адвокатів БЕЗ вищої юридичної освіти, захисту прав адвокатів-сепаратистів які перейшли на бік ворога! Сором адвокатури.
Ну і так по закону не можна було, але Фазекош Олексій у 2006 році надрукував собі свідоцтво адвоката, яке йому не видавав голова КДКА Закарпатської області й використовує до теперішнього часу (безперервний злочин). Розпоряджається і обнуляє рахунки Ради адвокатів Закарпатської області. Через кого, я також знаю. До вас теж дійдуть руки.
І-80: “Дайте Фазекошу померти без підозри”.
Я коли це слухала — сміялася. Ні. Він буде як і І-80 відповідати перед кримінальним законом. Всі “допомагатори” теж понесуть різну відповідальність, кожний — свою.
Про І-80 і Ко від НААУ. Ви в списках, якщо ви думаєте, що я про вас забула.
Адвокати з органів КДКА, ВКДКА будуть подавати декларації в НАЗК і звітувати перед НАЗК і податковими органами за отримане майно. Обіцяю!
Наприклад, у родини Немеша Петра, голови КДКА Закарпатської області, близько 60 об’єктів нерухомості.. Думаєте законно заробив ? – Сумніваюсь.
Були кримінальні доведені факти злочинів і закрита кримінальна справа з нереабілітуючих підстав, були скарги на нього від родичів людей, чиє майно “якимось” чином по договору довічного утримання перейшло Немешу Петру як сторонній особі. Шлейф у всіх великий… Розберемося абсолютно зі всіма.
Далі буде…
З повагою,
Голова Антикорупційного Фронту
Лариса Криворучко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *