Прорахувалась, але де? «Киянці» Тетяні Монтян відмовили в російському громадянстві?

Як повідомляє російський пропагандистський телеграм-канал «anna news», неназвана мешканка Києва, яка звинувачується в Україні в підтримці збройної російської агресії, змогла через Європу дістатися Москви і там подати документи на отримання російського громадянства.

Але в міграційній службі їй відмовили, пославшись на те, що російське громадянство заборонено видавати людям із судимістю або тим, хто перебуває під слідством. Нібито дані про розшук були завантажені до Інтерполу і таким чином потрапили й до російських баз.

«Спроби пояснити, що на батьківщині її переслідують за підтримку Росії, ні до чого не привели. У міграційній службі заявили, що винятків у правилах немає», – пише паблік.

За їхніми словами, «потерпіла» попросила не розкривати свою особистість, бо переживає за свою безпеку і що її можуть депортувати до Європи, а звідти видати в Україну.

Якщо уважно вивчити фото документа, опублікованого Z-каналом,  зверніть увагу, що підозра винесена Офісом Генпрокурора, та на перелік інкримінованих злочинів, може йтися про одіозного адвоката Тетяну Монтян, яка до сьогоднішнього дня  ще є адвокатом України і її профал «прикрашає» Єдиний реєстр адвокатів України.

У лютому 2023 року при процесуальному керівництві Офісу Генерального прокурора українському адвокату винесено підозру у публічних закликах до насильницької зміни та повалення конституційного ладу України, території та державного кордону України, підтримки рішень, дій держави-агресора (ч. 3 ст. 109, ст. 109). , 2 ст. 110, ч. 1 ст. І адвокат на фото, опублікованому Офісом генпрокурора, має схожість із Тетяною Монтян.

Офіційної інформації щодо цього немає. Але, виходить, зрадникам ніде не раді, хіба що в Національній Асоціації адвокатів України (НААУ)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *