Лариса Криворучко: … Фазекош Олексій, який писати до ладу не вміє і робить це з помилками в словах, — начебто “купив” кандидатську дисертацію за 15 000 доларів США

Під час проведення моніторингових антикорупційних заходів щодо підробок документів адвоката 2006 року, на ім’я Фазекош Олексія Андрійовича, виявлено шлейф підробок і фальсифікацій, які ведуть в ключові відомства, установи та організації.
Патріотично налаштовані громадяни Закарпаття повідомили, що Фазекош Олексій, який писати до ладу не вміє і робить це з помилками в словах, — начебто “купив” кандидатську дисертацію за 15.000 доларів США.
Лариса Криворучко не знала про це, але вирішила перевірити. Дійсно. Є кандидатська дисертація, є наукові статті. Пишу і смішно. Адже нічого не змінюється – Фазекош пише з грубими граматичними помилками в словах, він і друкувати на комп’ютері не вміє і не може. Які наукові статті ??? Яка дисертація, які наукові дослідження ???
Надала матеріал журналістам. Сказали: будуть вивчати питання і інформувати суспільство.
Виявлено подачу неправдивих відомостей в НАЗК щодо Особи, посади яких належать до посад державної служби категорії ‘А’ або ‘Б’.
Мені через інших  людей почали погрожувати.
Вдумайтесь, громадяни! Під час війни, ЗСУ і добровольці захищають нас від рашистів, а особи, “ждуни” з теплих кабінетів в місті Києві, які зробили собі Бронь від війни й обіймають державні посади й не тільки — погрожують мені, оскільки бояться позбутися посад і бути притягнутими до відповідальності!!!  За кого і  за що гинуть наші хлопці???
Значить я на вірному шляху. Чекайте матеріал.
Псевдо адвокат Фазекош Олексій Андрійович, без вищої юридичної освіти став адвокатом. Надалі без наявності стажу адвоката,  понад 5 років — став, в порушення Закону, головою Ради адвокатів Закарпатської області.
Головою ради адвокатів регіону можливо стати тільки за наявності стажу адвоката від 5 років, у Фазекоша такого стажу не було.
У 2012 році та пізніше головою НААУ була Ізовітова Лідія Павлівна. Вона не побачила порушень закону? А може свідомо  приховує  злочин, вчинений Фазекошем?
Ізовітової, яка діє без законних повноважень, від імені Національної асоціації адвокатів України і РАУ,  були дані вказівки КДКА  Донецької області, Рівненської області, Закарпатської області:  зупинити дію та анулювати свідоцтво адвоката Криворучко Ларисі Сергіївні.
Правда, суд виявився на боці адвоката Криворучко Л.С. Тому, що є закон! Але суди тривають. І тривають не тільки у Криворучко Л.С., а й у великої кількості адвокатів, які повстали  проти того, щоб НААУ, РАУ   “списували” адвокатські гроші, ставали на сторону адвокатів які перейшли на бік окупантів та закликали вбивати наших громадян; відмовлялися за вказівкою Ізовітової “зливати” справи у судах тощо.
Ізовітова Лідія особисто зверталася до адвоката Криворучко Л.С. з вимогою “злиття” судового процесу щодо гучної справи про  хабарництво, але отримала відмову. Про цю справу я напишу додатково. Можливо ці матеріали стануть нововиявленою обставиною для поновлення виправдувального процесу.
Ізовітова Лідія посідала два строки підряд посаду голови НААУ, РАУ, третій — заборонено законом. Але вона сама собі продовжила повноваження і пішла на третій строк. Законно ? – Ні.
Фазекош Олексій звертався до адвоката Криворучко Л.С. з вимогою “злиття” судового процесу щодо аліментів на утримання дитини, отримав відмову. Клієнтку проінформовано одразу. Особа, яка повинна була сплачувати аліменти на дитину — експрацівник ГУ НП у Київській області Пузь Олексій (нині адвокат, отримав свідоцтво у Фазекоша О.А. та посаду керівника “комітету з інформаційної безпеки” в Раді адвокатів Закарпатської області) є чоловіком працівниці Генеральної прокуратури Пузь Віталії, колишньої помічниці Фазекоша.
Після ретельного дослідження виявилося, що повноваження Ізовітової Лідії Павлівни (куми медведчука, зрадника українського народу, матері судді Ізовітової-Вакім О.В., яка є суддя-Майдану, яку ВККСУ 18.01.2024 рекомендувало ВРП до звільнення з посади судді у зв’язку з недоброчесністю, порушенням вимог закону при ухваленні нею судівських рішень тощо) закінчились в листопаді 2022 року, як і інших органів адвокатського самоврядування.
Виявилося, що у 2006 році після закриття в суді кримінального провадження щодо Фазекоша О.А. за нереабілітуючими ознаками, не маючи вищої юридичної освіти Фазекош О.А. якось ніби то  “отримав” свідоцтво адвоката, яке голова КДКА Закарпатської області Бедь (повідомив під протокол допиту) – не видавав Фазекошу О.А. Оригіналу документа  та, навіть, дубліката Фазекош О.А. не має.
Людина без вищої юридичної освіти не може бути адвокатом. Поліція Закарпатської області і прокуратура Закарпатської області не пред’являють підозру псевдо адвокату Фазекош О.А. Повідомляють, що ноги ведуть в Офіс Генерального прокурора, де керує Костін Андрій, який керував комітетом з міжнародних зв’язків в НААУ під керівництвом ізовітової. Комітети при НААУ це дуже гучне слово, але читається гарно, особливо на візитках. Корупція? Так. Конфлікт інтересів? Так?
Номер свідоцтва адвоката Фазекоша О.А. збігається 1:1 зі свідоцтвом адвоката (нині судді) Логойди І.В., але в неї оригінали є. Допит в поліції та пояснення судді Логойди І.В. у ВРП.
Кожна людина, яка пов’язана діяльністю з прізвищем “Фазекош Олексій Андрійович” ставиться під сумнів і буде піддана ретельній перевірці, по всім вимогам закону.
Чекаємо підозру Фазекошу Олексію Андрійовичу і Ко.
Проінформовано міжнародну спільноту.
Возможно, это изображение 1 человек и текст
З повагою,
Антикорупційний фронт
Лариси Криворучко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *