Китайські вчені розробили машину часу, викликавши широкий резонанс у науковій спільноті

Вчені Guangzhou University (КНР) опублікували унікальну математичну модель пристрою, який, згідно з їх теоретичними розрахунками, міг би функціонувати як машина часу, викликавши широкий резонанс у науковій спільноті, порушуючи уяву та породжуючи гарячі дискусії по всьому світу.

Дослідники стверджують, що переміщення в часі може бути здійсненне, розглядаючи час як чотиривимірний простір. Їхня концепція базується на викривленні простору-часу, що нагадує утворення гравітаційних викривлень біля чорних дірок.

“Ми розглядаємо час не лише як послідовність подій, а і як простір, який можна викривляти та маніпулювати. Хоча поки не існує матеріалів для створення пристрою, що відкриває можливість подорожей у часі, дослідження заклало теоретичний фундамент для майбутніх відкриттів”, – зазначив професор фізики з Університету в Гуанчжоу, Цзянь Лі.

Дослідники стверджують, що переміщення в часі може бути здійсненне, розглядаючи час як чотиривимірний простір

Питання, пов’язані з можливістю створення пристрою, здатного переміщати людей у ​​минуле чи майбутнє, викликають серйозні сумніви у багатьох вчених та філософів. Деякі висловлюють припущення, що це суперечить сучасним уявленням про розвиток світу та матерії.

Проте ідея машини часу продовжує бути об’єктом неослабного інтересу істориків, науковців та вчених у галузі фундаментальної фізики та космології. Вона стимулює нові дослідження та викликає обговорення, спрямовані на розширення меж наших знань про природу часу та простору.

Це відкриття підкреслює постійну стрімку еволюцію науки та її вплив на наше розуміння всесвіту. Попри суперечки та дискусії, воно залишає відкритим питання про те, що може бути досягнуто в галузі теоретичної фізики у найближчі десятиліття.

Джерело

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *