Скажи мені хто твій Президент, і я скажу хто ти!

В’ячеслав Самойлов відрізав голову своїй дівчині Ользі Шляміній. Отримав майже 10 років в’язниці, відсидів кілька років, помилуваний після 6 місяців на СВО.

Вадим Техов 10 разів ударив колишню дружину ножем у живіт просто під камерою відеоспостереження. Отримав 16 років в’язниці. Відсидів кілька місяців, помилуваний після 6 місяців на СВО, перебуває на волі.
У Новосибірську колишній вагнерівець зґвалтував двох школярок 10 і 12 років, погрожуючи їм гранатою.
Дмитро Зеленський убив свою дівчину і пропустив її тіло через м’ясорубку. Отримав 11 років в’язниці, помилуваний після 6 місяців СВО, перебуває на волі.

Іван Рассомахін відправлений у колонію суворого режиму на 14 років за вбивство і грабіж. Відсидів кілька років, помилуваний після 6 місяців СВО. Після повернення вбив 85-річну пенсіонерку.

Сергій Шмельов побив приятеля до смерті, знімаючи все на камеру і радіючи, перемазаний кров’ю. Отримав 14,5 років в’язниці. Відсидів кілька років, помилуваний після участі в СВО, перебуває на волі.
Станіслав Богданов убив суддю, завдавши йому понад 40 ударів кочергою і гантеллю. Засуджений до 23 років в’язниці. Відсидів кілька років, помилуваний після участі в СВО.Євген Дудров викрав школяра і вимагав викуп. Не отримавши викупу, задушив цього школяра. Отримав 12 років в’язниці, відсидів кілька місяців, помилуваний після 6 місяців на СВО, перебуває на волі.
Володимир Татаринцев зґвалтував і вбив дівчину, а тіло її спалив. Отримав 24 роки в’язниці. Відсидів кілька років, після участі в СВО помилуваний, перебуває на волі.

Артем Бучин зґвалтував і забив каменем 23-річну медсестру, у якої була маленька дитина. Отримав 20 років, відсидів кілька місяців, після участі в СВО помилуваний, перебуває на волі.
Дмитро Фурсов і Станіслав Бєлоусов убили жінку, щоб заволодіти її автомобілем. Отримали 21 і 18 років в’язниці відповідно. Відсиділи кілька років, помилувані після 6 місяців на СВО.

Владислав Канюс побив свою колишню дівчину Віру Пехтелєву, порізав її ножем, заподіявши понад 100 травм, потім зґвалтував і задушив її шнуром від праски, знущаючись з неї протягом шести годин. Засуджений до 17 років в’язниці. Відсидів кілька місяців, помилуваний і позбавлений виплати 4 млн збитків після 6 місяців на СВО.

Дмитро С. жорстоко вбив подружжя пенсіонерів заради 1300 рублів. Отримав 21 рік в’язниці, відсидів кілька років, помилуваний після участі в СВО, перебуває на волі.

Засуджений за розчленування 18-річної дівчини в Читі на 14 років Цирен-Доржі Циренжапов вийшов на волю через 4 роки й знову підозрюється у вбивстві.
Владислав Коробенков зґвалтував і забив битою 19-річну дівчину, завдавши їй 60 ударів по голові. Отримав 19 років, відсидів кілька років, помилуваний після 6 місяців на СВО, перебуває на волі.

Усіх цих нелюдів помилував особисто президент Російської Федерації Володимир Путін.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *