Віктор Балога: Ми вже мали в країні погану, але не критичну ситуацію…

Ми вже мали в країні погану, але не критичну ситуацію, коли групка людей при владі вела політику, яка зрештою їх цієї влади й позбавила.
Сьогодні ситуація мегакритична, бо в нас повномасштабна війна, на терезах майбутнє України та доля мільйонів людей. Тому, з першого дня великої війни з росією, всі прийняли правила гри, які запропонувала влада.
Сказали, буде єдиний телемарафон й інформаційне поле формує виключно ОП – немає питань, в нас війна.
Сказали всім закрити рота та не критикувати, навіть коли є очевидні помилки — немає питань, в нас війна.
Сказали, що всі рішення приймаються в ОП, а парламент, Кабмін та всі решта просто виконавці — немає питань, в нас війна.
І так можна продовжувати нескінченно.
Але ніхто не домовлявся з суспільством про те, що політики будуть керувати на війні та визначати, що робити військовим.
Ми вже дійшли до того, що політики вказують військовим куди наступати чи що обороняти, а тепер якийсь клерк говорить Головнокомандувачу Збройних Сил України, що він має казати в інтерв’ю, а що ні. Мало того, підлеглих Головкома вже знімають у нього за спиною.
Хтось у владі розуміє, що сьогодні головне не рейтинги та вибори — сьогодні головне перемогти у війни. Бо якщо не дай Боже програємо, то не буде, що ділити.
Хіба важко зібратися разом, подивитися один одному в очі та сказати: МИ ОДНА КОМАНДА, в якій кожен робить свою роботу. Чи краще воювати між собою за булаву, і кінець кінцем, піти всією країною в рабство, як вже було не раз в нашій історії.
Народний депутат України  Віктор Балога

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *