ШОК! СУД МІСТА ДНІПРО ЗВІЛЬНИВ З ПІД ВАРТИ «БЛАТНИХ» ЯКІ З АВТОМАТІВ РОЗСТРІЛЯЛИ ДВОХ ВЕТЕРАНІВ АТО!

Ця історія викликає ШОК у будь-якої адекватної людини! Потерпілі на загибель яких наплював суд були захисниками Вітчизни, а тому прошу максимальний.

РОЗГОЛОС, тобто РЕПОСТ!!!

Шість років тому у 2017 році серед білого дня на одній з центральних вулиць Дніпра бандити на чолі з Олександром Лакізою в кримінальних колах більш відомим як «Капоне» (не знаю хто йому дав таку «авторитетну» кличку, але в перекладі з італійської cappone – це каплун – курка чоловічої статі, яка була кастрована до досягнення статевої зрілості (приблизно у віці 2 місяців) для збільшення ваги й додання м’якості м’ясу) з автоматів розстріляли в спину й потилицю двох беззбройних ветеранів АТО.

Тоді третій атовець Edmond Saakyan встиг добігти до автівки, видобути мисливський карабін з багажника і відкрити вогонь у відповідь, поранивши чотирьох нападників.

Сам він теж був декілька разів поранений в перестрілці.

Одним з бандитів згодом виявився дезертир, який втік з армії, прихопивши штатний автомат, з якого в спину чергою з п‘яти пострілів, застрелив одного з хлопців.

Шість років тривав судовий процес над вбивцями, аж ось… 17 жовтня цього року відбулося феєричне фінальне засідання суду.

Колегія суддів Бабушкінського районного суду міста Дніпра у справі №200/1027/18. Карягіна Н.О., Татарчук Л.О., Марущак С.Л. вислухали сторони…

Прокурори вимагали найвищу міру покарання — довічне ув’язнення для двох мерзотників які в спину та потилицю застрелили двох ветеранів війни.

Суд закрив засідання і відправив усіх до наступного засідання, на якому мав бути оголошений вирок.

Та тільки прокурори й потерпілі покинули приміщення суду, судді повернулися і тишком-нишком оголосили вирок, яким, УВАГА!, відпустили підсудних з зали суду.

Цинічне навмисне вбивство кваліфікували, як вбивство через необережність.

П’ять пострілів в спину одному ветерану і постріл в потилицю іншому – це прикра випадковість!

І вишенька на торті, прокурори про вирок суду дізналися з… реєстру судових рішень!!!

З таким правосуддям в України немає майбутнього! А тому ми розпочинаємо серію розслідувань відносно цієї справи й тих хто витяг з СІЗО вбивць ветеранів!

Наша мета, — справедливий вирок для вбивць і покарання суддів які за бабки їх звільнили, не просто звільнення, а суд над цими виродками суддями!!!

А отже далі буде…

Розраховуємо на вашу підтримку, друзі!

Ihor Mosiichuk

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *