Мамо, я дуже кохаю чоловіка, але нещодавно зустріла одну людину, і відтоді можу думати тільки про нього. Кого вибрати?

Жінка прийшла до своєї матері, щоб запитати в неї поради:

– Мамо, порадь, що мені робити! Я дуже люблю чоловіка, і ціную наші стосунки. Але нещодавно зустріла одну людину, і відтоді можу думати тільки про нього. Я не хочу зруйнувати сім’ю, не хочу зраджувати чоловіка навіть подумки. Але я не можу перестати відчувати те, що я відчуваю — пристрасть до іншого чоловіка.

Мати відповіла їй так:

– Почуття можна порівняти з квітами, що ростуть у нашій душі. У твоїй душі зараз дві квітки. Одна — ніжна і витончена квітка кохання до чоловіка. Ти посадила її сама, вона не така яскрава і потребує турботи. Але якщо доглядати за нею, вона буде цвісти довгі роки та принесе солодкі плоди.

Інша квітка виросла сама, без попиту. Вона яскрава, помітна і здається красивою. І, як бур’ян, вона забирає сили в першої квітки. Але, як ти за нею не доглядай, вона не зможе цвісти довго і не принесе плодів.

Ти не можеш вирвати жоден із них. Вони у твоєму серці. Але у твоїх силах вибрати, про яку квітку піклуватися. У тебе є вибір. І якщо ти будеш поливати тільки першу, друга незабаром зів’яне сама собою.

ЩАСЛИВИЙ ТОЙ, КОМУ ЗРАДЖУВАТИ ЗАВАЖАЄ ЛЮБОВ, А НЕ МОРАЛЬ!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *