7 параметрів, які роблять жінку чарівною

Слово “сексуальний” у сучасному суспільстві стало синонімом рекламних роликів від Victoria’s Secret. Це сексуально, але занадто в обмеженому сенсі. Насправді сексуальність — це не тільки миловидна зовнішність і спокуслива фігура.

То які ж параметри роблять жінку сексуальною?

  1. Впевненість у собі

Упевненість — ключовий показник. Запорукою успіху тут виступає впевнена хода, високо піднята голова, прямий погляд і широка доброзичлива усмішка. Упевненість у собі — серйозна основа для благополучного життя. Успішність, здатність досягти бажаного — це також сексуально. Іншими словами, ми переходимо до…

  1. Амбіційності

Амбіції допомагають людям прагнути мети, рухатися вперед, спрямовують у житті. Амбіції сексуальні, оскільки дають цілеспрямованому чоловікові знайти свою цілеспрямовану партнерку, командного гравця, ту саму, з якою він завоює світ. Такими й мають бути стосунки.

  1. Пристрасть

Пристрасть до життя, пристрасть до іншої людини. Пристрасть до інтересів, занять, мистецтва, музики – до всього, що змушує рухатися далі. Бачити жінку, занурену в улюблене заняття, яка з повною віддачею робить свою справу – дуже сексуально.

  1. Доброта

Доброта до інших — дуже рідкісне явище в нашому суспільстві, на жаль. Здатність піти наперекір своїм справам і витратити час на те, щоб із кимось поговорити, висловити співчуття іншій людині, – все це показує сердечність жінки. Це та сама її “глибина”, яку ніколи не замінить і не прикриє навіть найкрасивіша зовнішність.

  1. Чесність

Коли жінка залишається собою, це сигналізує про те, що вона поважатиме чоловіка, буде з ним чесною і не триматиме нічого за душею. Подумайте — як довго ви б змогли терпіти брехливого, але привабливого зовні партнера? Якщо партнеру не можна довіряти, або не можна вірити його чи її словам, то хіба можна з такими людьми будувати тривалі стосунки? Не можна.

  1. Елегантність

Елегантність не має нічого спільного з вартістю вашого одягу. Тут усе пов’язано зі шляхетністю, з якою ви йдете по життю, і з тим, як ви поважаєте тих, хто вас оточує. Неважливо, на якій машині ви їздите, в якому район живете, якої марки одяг носите. Якщо ви погано ставитеся до інших на людях, ніякий Майбах вам не допоможе.

  1. Інтелект

Не можна заперечувати, що насамперед нас приваблює в людині зовнішність. Складно помітити з першого погляду особистість, а ось красуню або красеня — запросто. Багато зв’язків починаються саме з фізичної привабливості. Але як довго тривають такі стосунки? Пристрасть, що захопила, дає місце лише фізичним контактам, а ніяк не розмовам. Але на взаємній пристрасті не можна побудувати справжні стосунки, які триватимуть довгі роки. Зрештою справжньою привабливістю стане інтелект і здатність підтримати дискусію на суттєві теми.

Немає нічого поганого в тому, щоб цінувати зовнішність свого партнера — ми всі в цьому схожі. Фізична привабливість — початок будь-яких стосунків. Але вона не може бути єдиним чинником, що утримує двох поруч. Дуже швидко такий зв’язок слабшає і розпадається. Вогонь горить сильно, але прогорає швидко.

Не потрібно вигравати джекпот у генетичній лотереї, щоб бути сексуальною. Ми не знаємо заздалегідь, які карти нам роздала доля, але ми точно можемо самі вирішити, як розіграти їх у підсумку. Вирішуйте з розумом.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *