Фермер урятував бика від кориди: тепер вони найкращі друзі, а бик постійно дякує рятівнику

Крістофер Томас займається фермерським господарством. Чоловік вирушив на аукціон, щоб купити тварин для ферми. У планах Крістофера було повернутися додому з парочкою курей і козенят, можливо купити маленького бичка. Він зовсім не збирався купувати дорослого бика, тим паче вирощеного для участі в кориді, але, коли побачив його на аукціоні, його плани змінилися.

У бика був дуже сумний погляд, немов він знав, яке майбутнє йому уготовано. Можливо, бик і справді розумів, що на нього чекає.

Крістофер не міг дозволити такій великій і красивій тварині загинути тільки заради розваги публіки.

Життя кардинально змінилося

З аукціону Крістофер повернувся тільки з дорослим биком. Співробітники ферми були здивовані рішенням свого начальника, адже в підсобних приміщеннях просто не було місця для утримання такої великої тварини. Бик міг поміститися в загін для корів, але вони не були укріплені для великого бика.

Перший час Крістофер відчував страх, адже бик був великим і його тренували для кориди. Тварина, між тим, не висловлювала жодної агресії. Бика помістили в тимчасове стійло, назвали Фадьєном і взялися до облаштування постійного вольєра.

Тварина, яка вміє бути вдячною

Крістофер завжди виявляв обережність зі своїм новим вихованцем. Коли чоловік заходив у вольєр Фадьєна для прибирання, він ніколи не повертався до бика спиною. Попри спокійний характер бика, його тренували битися з людиною. Багато биків, вихованих для кориди, вирізняються високим рівнем агресії.

Одного дня фермер взявся за роботу, але забув вжити запобіжних заходів. Крістофер відвернувся від бика і прибирав у вольєрі, коли відчув, як голова тварини лягла йому на плече.

Бик не намагався проявити агресію, радше хотів подякувати людині за те, що та врятувала його. Відтоді Крістофер вирішив не вірити стереотипам, а довірився власним відчуттям, які казали йому, що Фадьєн не здатен нікого образити.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *