Суботня трагедія на спортбазі “Закарпаття” (м. Берегово): друга за одну осінь

НА ЖАЛЬ, УТОПИВСЯ 62-РІЧНИЙ МЕШКАНЕЦЬ ЧЕРВОНОГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
І знову виникає питання: чому в басейні з термальною водою спортбази “Закарпаття” сталася пригода зі смертельним кінцем? Чи можна було уникнути такої прикрої біди? Думаю, що так. Читайте далі.
Якщо комплекс/басейн для спортсменів здали в експлуатацію в 1967 році, то від тих есесерівських часів тут майже нічого суттєвого в плані безпеки на воді не змінилося. Косметичні ремонти якщо й проводилися, то без врахування сучасних вимог купання, адже кількість туристів зросла в рази. Натомість на “швидкій” зазначили, що вони, як і попереднього разу, прибули вчасно. Більше пів години потопленика/інфарктника приводили до тями. Та ніякі мед процедури досвідченої бригади екстреників результату не дали.
З покійним львів’янином до Берегова, також, приїхали відпочити його донька та брат. Вони в шоку від раптової смерті близької людини.
Висловлюємо співчуття з приводу смерті у плавальному басейні.
І ще одне: просимо дирекцію вжити екстрених оргзаходів, аби мінімізувати смертельні випадки під час купання на спортбазі. Аби рекламні заклики-застереження для туристів були не формально-фіктивні, а реальні, продумані, продуктивні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *