Правда про імпотенцію

Для більшості сучасних чоловіків будь-яка проблема з ерекцією сприймається як закінчення їхнього сексуального життя. Однак, чи так страшна імпотенція і той діагноз, який чоловіки ставлять самі собі?

Сучасні лікарі доводять, що імпотенція як медичне захворювання зустрічається дуже рідко. Здебільшого зниження статевої активності відбувається з цілком тривіальних причин, і насамперед у зв’язку з надмірним вживанням алкоголю.

Особливо сильно впливають на зниження ерекції міцні спиртні напої, такі як горілка та коньяк. Навіть молоді люди, які балуються так званими “слабкими наркотиками”, не можуть похвалитися чоловічою силою. Тож сучасна медицина взагалі відмовляється від вживання такого терміна при визначенні чоловічих нездужань. Термін “імпотент” поступово відходить у минуле і жоден медичний центр більше не поставить чоловікові такий діагноз.

Тривалість і якість ерекції може знижуватися через депресії, які стають частою причиною невдач в інтимному житті чоловіка і жінки. Також причиною зниження статевої активності можуть стати хронічні захворювання, як-от цукровий діабет, різні травми пахових ділянок тощо. Сьогодні справжнім бичем сучасних чоловіків стало ще одне серйозне захворювання — простатит. Якщо у чоловіка з’явилася незадоволеність у сексуальному житті та зниження ерекції з незрозумілих причин, то є ймовірність, що це симптоми цього захворювання.

Як правило, попри величезну кількість інформації з цієї тематики, багато чоловіків до останнього відмовляються звертатися по допомогу в медичні центри. Багато хто використовує дуже поширений міф про те, що чоловік старіє і природу обдурити не можна. Насправді всі ці твердження не мають під собою жодних вагомих підстав. Адже ні для кого вже не секрет, що практично будь-який чоловік може мати якісну ерекцію і в п’ятдесят, і навіть у сімдесят років. Усе залежить від бажання чоловіка.

Існує й інша відмовка, що захворювання мине саме собою. Такий образ думок нагадує дівчинку-підлітка, у якої поступово почав округлятися животик, а вона думає, що все це мине само собою.

Деякі чоловіки, зіткнувшись із такою проблемою, починають приховувати це від своїх половинок і займатися самолікуванням. Як правило, все це надалі зводиться до прийняття БАДів невідомих виробників, що в кінцевому підсумку ускладнює відновлення ерекції.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *