Хто ви, «містер» путін???

№1 – путін за 20 років нічого не створив для росіян, ні виробництва, ні науки, ні машинобудування, ні сільського господарства, медицина, а освіта занепала. (За путіна з 10 тисяч лікарень залишилося 5 тисяч). Він виводив гроші в офшори на рахунки друзів. Набив собі кишені та своїм дружкам. Путін на міжнародні авантюри витратив $609 мільярдів доларів, замість того, щоб вкладати ці гроші в країну.

А може це й добре для України? Сьогодні проти України діє армія ще радянського зразка

№ 2 – путін прибрав до рук: нафту, газ, золотовидобуток, видобуток алмазів, ліс, військову промисловість, будівництво великих об’єктів і трубопроводів, де він має активи, які записані на друзів.

№ 3 – путін відвертає  людей через продажне ЗМІ та ТБ від насущних проблем зовнішніми погрозами й ворогами, які нібито хочуть захопити багатства Росії, відібрати їхні злиденні пенсії та зарплати. Відібрати перемогу у Великій Вітчизняній війні тощо. (Хоча путін до цієї перемоги не має жодного відношення, перемогли батьки, діди та прадіди. Які хотіли для своїх потомків кращого життя, а не жебрацького існування за таких природних багатств країни).

№ 4- Путін оточив себе шахраями, корумпованими чиновниками та бандитами. Дуполизами з артистів, співаків та спортсменів.

№ 5 – Доля дітей простих росіян у їхніх руках. А діти путіна та діти його друзів живуть за кордоном забезпечені нерухомістю та великими рахунками в офшорах.

№ 6- Якщо путін сам краде під прикриттям друзів, та й чиновники, силовики, судді крадуть, займаються збагаченням, свавіллям і дякують путіну, за систему яку він створив. І за це підтримують його, просто рука руку миє!

№ 7- У Ленінграді на початку 90-х був голод і не було продовольства. Уряд вирішив поміняти з Держохрани цінні метали, нафту, ліс, загалом природні ресурси на складах на продукти. Путін був тоді чиновником, отримав право видавати ліцензії в обмін на товари за кордоном, став створювати компанії одноденки з друзями й криміналом, і гроші зникали, а товарів не надходило в місто.

№ 8 – путін у 90-ті створив кримінальне угрупування з чиновників, друзів і бандитів. Прикривав постачання колумбійського кокаїну фірмою “СПАГ”, де він був радником та акціонером до 2000 року, на нього було порушено кримінальну справу № 144128 за шахрайство. Справа тоді вів слідчий Зиков, але в результаті вона була припинена у 2000 році у зв’язку зі вступом путіна на посаду президента.

№ 9 – Ось і зараз путін безроздільно править нещасною Росією. Країна не розвивається, економіка падає, путін захопив всю країну зі своїми друзями з кооперативу “Озеро”. Стравлює російський народ з іншими країнами на телебаченні, розпалюючи ненависть, щоб на цьому ґрунті підняти патріотизм громадян і приховати реальні внутрішні проблеми країни.

№ 10 – Населення Росії це 2% частки світового населення, а видобуває природних ресурсів 40% від світового видобутку! А живуть росіяни, як деякі відсталі, африканські країни.

№ 11- путін – нелюдський, брехливий КДБ-шник, який працював у відділі боротьби з інакодумством і навчений лицемірити і брехати. путін уміє входити в довіру людей і користується цим, їх там цьому навчали.

№ 12 – Об’єднану систему криміналу, КДБ та чиновників успішно створив путін і узаконив цю систему беззаконня.

№ 13 – У Росії силовики, чиновники служать мафії, що захопила владу в кремлі.

% 14 – Путін перетворив їх на охоронців свого режиму, а не на службовців для народу.

№ 15- путін захопив природні ресурси, посадивши туди своїх друзів – гаманців.

№ 16 – путін чіплятиметься за владу зубами. Садитиме протестувальників, вбиватиме неугодних і диктатура посилиться. Бо якщо втратить владу, його судитимуть за злочини аж до Гааги.

№ 17- путіну та його ОЗУ, Росія потрібна для пограбування і збагачення, народ їм лише заважає, їм досить 30-40 мільйонів населення їхньої обслуги й все.

№ 18 – путін розпродав китайцям землю і ліси на території Сибіру та Далекого Сходу. Китайці вирубали більшу частину лісу і гроші від цього не надходять до бюджету, а йдуть до кишені прокурорам та суддям за дахування.

№ 19 – За час свого правління путін вкрав природних ресурсів під прикриттям друзів більше як на 1 трильйона доларів. Путін у Росії має активи на мільярди доларів у газовій, нафтовій, військово-промисловій та інших галузях.

№ 20 – За часів небувалого зростання ціни на нафту, Росія заробила близько 4 трильйонів доларів надприбутку. І де ці гроші?!

№ 21 – путін використовує патріотизм росіян. Влада та ЗМІ путіна, щоб керувати баранами, тобто простими росіянами, знаходять зовнішніх ворогів, об’єднуючи баранів на патріотизмі та показуючи їм по ТБ Україну, Сирію, США, вказуючи на них, що ось це і є вороги країни. А тих хто проти влади й вимагає розв’язання внутрішніх проблем, оголошують зрадниками. Так легше відвернути від внутрішніх проблем і стригти баранів, виводити й ховати гроші в офшорах, відправляти свої сім’ї жити за кордон, купувати нерухомість за кордоном на викрадені гроші, а росіянам вішати локшину на вуха про патріотизм!

№ 22 – Росіяни не вибирали путіна, його привів Єльцин, йому потрібна була людина безпринципна і замаранна на кокаїні та хабарі, як путін.

№ 23 – Якщо путіну загрожує НАТО, то чому путін вивозить із країни все золото до країн НАТО? Поставте собі це питання, росіяни

  • 24 – Чому путін,  вторговані від продажу природних ресурсів, гроші не вкладає в Росію, а вкладає в американські боргові папери під 2% річних?

А питань ще можна поставити ще дуже багато. Чому їх не ставлять росіяни? Вони тоді дійсно барани.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *