Закон Притягання у світі думки: Як проявиться, так і відгукнеться» – та ще й з усіх боків!

Дещо нове і провокаційне.

Є думка, що у процесі мислення ми поширюємо тонкі ефірні вібрації думки, настільки ж реальні, як і вібрації, які проявляються через світло, тепло, електрику, магнетизм.

Всесвітом управляє один Початковий Закон

Його прояви різноманітні. Деякі з них нам знайомі, про інші ми нічого не знаємо. Проте, з кожним днем ​​ми потроху дізнаємося все більше і більше, і покрив таємниці поступово підіймається.

Ми зі знанням справи обговорюємо закон гравітації, але ігноруємо інше, не менш чудове — прояв Первинного Закону:

Закон Притягання (Залучення) у світі думки

Ми визнаємо, що атоми, що утворюють матерію, притягуються один до одного, що Земля притягує до себе все, що на ній є, і що існує сила, що утримує світи, що обертаються на їх орбітах, але закриваємо очі на воістину могутній закон, який творить наше життя. Згідно з цим законом, те, чого ми бажаємо або боїмося, притягається до нас.

Коли нам стає ясно, що думка є прояв енергії й що вона, як магніт, володіє силою тяжіння, ми починаємо знаходити відповіді на питання «Чому?» і навіщо?” щодо безлічі подій, які раніше були нам незрозумілі. Ніщо не винагороджує учня настільки щедро за його час і працю, як вивчення принципів, за якими діє могутній Закон Притягання у світі думки.

У процесі мислення ми поширюємо тонкі ефірні вібрації думки, настільки ж реальні, як і вібрації, які проявляються через світло, тепло, електрику, магнетизм. Те, що наші органи чуття не сприймають вібрації думки, не доводить, що їх немає. Сили потужного магніту вистачить на те, щоб притягти шматок заліза вагою в сто фунтів, але цю могутню силу не можна ні побачити, ні спробувати на смак, ні нюхати, ні почути, ні помацати.

Подібним чином можна ні побачити, ні спробувати на смак, ні понюхати, ні почути, ні помацати й вібрації думки. Хоча, дійсно, існують свідчення про людей, особливо чутливих до психічних проявів і здатних сприймати потужні уявні вібрації. Більш того, багато хто з нас можуть підтвердити, що іноді вони чітко відчувають уявні вібрації інших людей — як в їх присутності, так і на відстані. Телепатія і схожі з нею феномени — не порожні фантазії.

Світло і тепло — прояв вібрацій, набагато менш інтенсивних, ніж вібрації думки, і різниця між ними лише в частоті. Наукові джерела дають цікаве трактування цього питання.

Видатний вчений, професор Еліша Грей у своїй невеликій книзі «Чудеса природи» пише:

«Той факт, що є звукові хвилі, які не сприймаються людським вухом, і світлові хвилі, не видимими очима, дозволяє будувати гіпотези. У нашому світі існує великий, темний, беззвучно простір між частотами від 40 000 до 400 000 000 000 000 коливань в секунду і нескінченний діапазон за межами 700 000 000 000 000 коливань в секунду, де зникає світло, і це — багатий ґрунт для самих різних припущень».

М. М. Вільямс у своїй роботі під назвою «Короткі наукові нариси» говорить:

«Між найшвидшими коливаннями, що створюють чутний нами звук, і самими повільними, що викликають у нас відчуття слабкого тепла, немає поступового переходу. Між ними — величезна прірва, досить широка, щоб вмістити ще один світ між нашим світом звуку і нашим світом тепла і світла. Немає ніякої причини заперечувати можливість існування такого проміжного світу або говорити, що він не може викликати у людини деякі характерні відчуття за умови, що є органи сприйняття, що сприймають його рух і переводять їх у відчуття».

Я цитую вищевказаних авторів виключно для того, щоб дати вам їжу для роздумів. Уявні вібрації існують. Це повністю доведено — до задоволення численних дослідників даного питання, і, поміркувавши трохи, ви переконаєтеся, що ваш власний досвід також є свідченням цього.

Ми часто чуємо відоме в ментальній Науці твердження, що «думки матеріальні», і часто повторюємо ці слова, не усвідомлюючи до кінця їхнього змісту. Якщо ж нам вдасться по-справжньому їх зрозуміти, ми зрозуміємо багато з того, що раніше було нам незрозуміло, і зможемо використовувати чудову силу — Силу Думки — так само як ми використовуємо будь-яке інше прояв Енергії.

Як вже було сказано, мислячи, ми поширюємо вібрації дуже високої частоти, настільки ж реальні, як і вібрації світла, тепла, звуку й електрики. І коли ми зрозуміємо закони, що керують створенням і передачею цих вібрацій, у нас з’явиться можливість використовувати їх в повсякденному житті так само як ми використовуємо більш відомі нам форми енергії.

З того, що ми не бачимо, не чуємо, не можемо зважити або виміряти вібрації думки, зовсім не випливає, що її не існує. Є такі звукові хвилі, які людське вухо не чує, зате деякі з них добре чують комахи, а інші уловлюються чутливими приладами, винайденими людиною. Також є світлові хвилі, які не сприймаються людським оком; деякі з них уловлюються приладами, а інші — і їх переважна більшість — володіють настільки високою частотою, що не винайдено ще інструмент, здатний їх вловити.

З появою нових, все більш точних приладів люди дізнаються про нові вібрації — і все ж ці вібрації були настільки ж реальні до винаходу приладів, як і після. Припустимо, що ми не маємо приладів для реєстрації явища магнетизму. В цьому випадку у нас були б усі підстави заперечувати існування цієї могутньої сили, оскільки її не можна спробувати на смак, помацати, нюхати, почути, побачити, зважити чи виміряти. Але це не завадило б магніту притягувати залізо.

Для реєстрації кожного виду вібрацій потрібен свій спеціальний прилад. Зараз мозок людини, схоже, єдиний прилад, здатний реєструвати уявні хвилі, хоча окультисти кажуть, що в цьому столітті вчені винайдуть апарат, досить чутливий, щоб вловлювати та фіксувати прояви думки. Не виключено, що згаданий винахід може з’явитися в будь-який момент. У ньому є потреба, і, без сумніву, ця потреба скоро буде задоволена. Втім, для тих, хто працює в галузі практичної телепатії, кращого докази, ніж їх власні досліди, не потрібно.

Ми постійно випромінюємо більш-менш сильні думки й пожинаємо їх плоди. Наші думки не тільки впливають на нас і навколишніх, а й мають силу тяжіння. Вони притягують до нас чужі думки, життєві обставини, людей, речі, «успіх», відповідні тієї думки, яка переважає в нашій свідомості. Думка про Любов приверне до нас Любов інших людей, які узгоджуються з цією думкою обставин і людей. І навпаки думки про гнів, ненависть, заздрість, злобу і жадібність притягує до нас рій подібних думок, народжених у свідомості інших людей, і привнесуть дисгармонію в наше життя.

Сильна і тривала думка робить нас центром, що привертає відповідні уявні хвилі інших людей. У Світі Думки подібне притягує подібне. Тут діє правило: «Що посієш, те й пожнеш» або ж «Як проявиться, так і відгукнеться» – та ще й з усіх боків.

Чоловік або жінка, яких наповнює Любов, бачать Любов всюди та привертають до себе Любов інших. Людина, в чиєму серці живе Ненависть, отримує всю Ненависть, з якою, навряд, чи зможе впоратися. Людина, яка думає про Боротьбу, стикається з усією мислимою Боротьбою. Так воно і відбувається: кожен отримує те, що закликає по бездротовому телеграфу своєї Свідомості. Людина, що підіймається з ранку не в настрої, приводить в той же настрій і свою сім’ю ще до того, як вони встигають поснідати. Жінка, яка звикла до всіх чіплятися, за день завжди знайде привід, щоб задовольнити свою схильність.

Це важливий аспект думки Притягання. Подумавши, ви побачите, що людина сама творить собі перешкоди, хоч і звинувачує в них інших. Я знав людей, які розуміли, що необхідно дотримуватися позитивних, спокійних думок і не підпадати під вплив навколишньої дисгармонії. Так ось, ці люди відчували себе в цілковитій безпеці, в той час, як навколо них вирували бурі. Людина, яка зрозуміла Закон Притягання у світі думки, перестає бути іграшкою штормів в Океані свідомості.

Людство зробило крок з ери фізичної сили в еру інтелекту, а зараз стоїть на порозі нової ери — ери сили психічної. В області психічних енергій, як і в інших областях, діють свої закони, і нам слід познайомитися з ними. В іншому випадку ми зайдемо в глухий кут, не вміючи діяти на рівні намірів.

За матеріалами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *