Бути самій зовсім не страшно, страшно залишитися не з тією людиною!

Бути самотньою — це не страшно, не погано, це не прокляття чи будь-яка інша нісенітниця, яку вигадують люди. Бути самій — це не самотньо, поки ти сама так не вирішиш.

Бути самотньою краще, ніж погоджуватися на низку поганих побачень, після яких ти тільки будеш ненавидіти себе, або прокидатися поруч із якимось хлопцем, який навіть не пам’ятає твого імені. Бути самій — це час, щоб розібратися в собі, і цей час дуже важливий.

Людей же так лякає самотність, хоча на те немає жодної причини, бо все залежить від вас самих — добре це буде чи погано.

Будь сама, доки ти не знайдеш того, хто не просто каже, що буде поруч, а хто справді поруч і завжди радий тебе бачити. Будь сама, поки не знайдеш того, хто не знаходить нескінченні виправдання, а справді хоче проводити з тобою час, робити те, що ти хочеш.

Будь сама, поки не знайдеш того, хто говорить про тебе, хто розповідає про тебе своїм друзям, своїй родині, колегам, випадковому попутнику в транспорті — буквально кожному. Будь сама, поки не знайдеш того, хто пишається тобою, бо все, що менше — не гідне тебе.

Будь сама, поки не знайдеш того, хто не може дочекатися зустрічі з тобою, але не тому, що він хоче контролювати тебе, атому, що переживає.

Будь сама, доки не знайдеш того, кому не потрібно доводити, що ти гідна любові, кого не потрібно вмовляти, щоб він полюбив тебе. Той, чию увагу ти маєш вимолювати, не вартий твого часу. Якщо ти комусь подобаєшся, ти будеш це знати, інакше час відпустити його і зосередитися на собі.

Будь сама, поки не знайдеш того, хто сумує за тобою, коли тебе немає поруч, а не того, хто забуває про тебе на вихідні, тільки поки не нап’ється або йому не стане нудно. Будь сама, поки не знайдеш того, кому не наплювати на те, що ти відчуваєш. А не того, хто каже “Ну ти ж мене пробачиш, ти завжди пробачаєш”, або чекає, що ти й так переживеш. Будь сама, поки не знайдеш того, хто не зникає без попередження і не змушує тебе губитися в здогадках.

Будь одна, поки не знайдеш того, хто пишається тобою, хто надихає тебе, хто хоче, щоб ти була кращою і хоче допомогти тобі в цьому. Будь одна, поки не знайдеш того, хто зводить на “ні” всі твої комплекси і підвищує твою самооцінку. Будь сама, поки не знайдеш того, хто ставить тебе на перше місце, тому що в тебе немає часу бути чиєюсь запасною.

Будь сама, доки не знайдеш того, хто справді старатиметься заради тебе і заради вас. Так багато людей погоджуються на посередні стосунки з неправильними людьми — не будь однією з них. Любов — це те, у чому ти ніколи не повинна погоджуватися на менше, ніж гідна.

А доти — будь сама. Ти потім скажеш собі “дякую” за це.

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *