Вікторія Нуланд – це завжди печеньки

А оскільки від печеньок Нуланд чинній українській владі неодноразово сильно ікалося, ми почали опитувати свої джерела – чи сталося щось, що можна розцінювати як «вказівку на недоліки, розподіл відповідальності та роздачу слонів»? Результат перевершив усі очікування.

Всупереч заявам української та американської пресслужби, заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд зустрічалася із президентом України Володимиром Зеленським.
До речі, пані Нуланд принесла на зустріч печиво – куплене у її рідному Нью-Йорку. Звісно, ​​всіх цікавить – чи порушувалося питання генерала Залужного під час зустрічі?

Так, підіймалось. Причому пані Нуланд у своїй манері прямо в лоб заявила Зеленському, що Держдеп США буде вкрай незадоволений спробами відправити генерала Залужного у відставку. Зеленський у відповідь почав нервувати: почав говорити, що Залужний, мовляв, втратив нюх, і в нього зараз «одні поразки». Особливо Зеленський наголосив, що Залужний, мовляв, відбився від рук і має нахабство сперечатися із самим президентом Зеленським!!!

Пані Нуланд уважно вислухала спітч Зеленського, але зазначила:
Що період коли «Залужний втратив нюх» якось разюче збігся з часом, коли в управління військами стала втручатися ставка Зеленського.
Також вона нагадала, що існує прямий зв’язок між військовими успіхами України та військовою допомогою Заходу.
Після чого пані Нуланд запропонувала Зеленському скуштувати її ньюйоркських печеньок. Зеленський, як то кажуть, печиво взяв, але гриз з таким обличчям, ніби пережовував як мінімум окопну мишу.

Натяк пані Нуланд виглядає більш ніж прозоро.

Зрештою, Зеленський став переконувати Нуланд, що конфлікт улагоджений, і Залужного прибирати ніхто не збирається. Проте.

Вчора ТГ-смітник медіакілерів Офісу президента Іванова та Петрова подякував «Валерію Федоровичу за дуже доросле рішення».
За яке – незрозуміло, розумітися в логіці персонажів типу Петрова ми пропонуємо професійним психіатрам.

Учора ж генерал Залужний весь вечір провів в Офісі президента. Розмови йшли на різні теми, у т. ч. Залужному знову натякнули на те, що «для всіх було б краще, якби Валерій Федорович пішов у відставку».
Залужний у відповідь жартував, мовляв, вся преса знає, що його не звільняють – такого жарту не зрозуміють.

І треба ж такому статися!
Вчора вийшла стаття Залужного на CNN. Стаття дуже виважена і досить професійна. Проте в Офісі Єрмака вона вже викликала істерику.
Статтю Залужного там сприйняли як відверте знущання. Загалом, як завжди.

Що означають ці дії Залужного?
Скажімо чесно, ми гадки не маємо. Варіантів може бути безліч. Точну відповідь на наше запитання знає лише одна людина – сам генерал Залужний.

Єдине, що можемо сказати — фірмовий стиль Залужного, це довго і вперто вимотувати противника обороною, щоб у потрібний момент провести стрімкий вбивчий контрудар.

Саме такий стиль ми спостерігали до того, як в управління військами втрутився офіс Єрмаку.

Чи пригостила пані Нуланд своїми печеньками Залужного, ми скоро дізнаємося.
~~~
Печерський пагорб

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *