30 січня 2024 року всіх свідомих громадян запрошуємо до Фастівського міськрайонного суду для «підтримки» хабарника, колишнього поліцейського, Олександра Красовицького

Послужний список «нашого героя»:
  • 1 липня 2021 року Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань розташованого у місті Києві та Управління СБ України в місті Києві та Київській області відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) відносно слідчого відділення розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості СВ Фастівського РУП ГУНП в Київській області, лейтенанта поліції Красовицького Олександра Олександровича, 1992 р. народження.

Він звинувачувався в тому, що вимагав та отримав 5 тис. доларів США неправомірної вигоди за сприяння у закритті кримінального провадження за фактом шахрайства. Поліцейського затримано в порядку ст.208 КПК України.

  • Громадянин КРАСОВИЦЬКИЙ ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ є обвинуваченим у кримінальному провадженні № 42021110000000157 (кримінальне провадження №42021110000000157, ч.3 ст.368 КК «неправомірна вигода у великому розмірі», справа №381/ 33 7 9 /21, Фастівський міськрайонний суд Київської області).

Під час першого розгляду кримінальної справи, в якому, за подання прокурора, мало бути прийняте рішення про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, наш “хабарник” поліцейський, щоб не потрапити в СІЗО, симулював непритомність, а потім втік з лікарні.

  • Громадянин КРАСОВИЦЬКИЙ ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ проявив «громадянську позицію і мужність». За два роки розгляду кримінальної справи не появився ні разу в залі суду.

Але встиг, «переховуючись» від поліції, влаштуватись помічником адвоката Іжака Олександра Івановича та  спробувати  скласти іспити в КДКА на адвоката. 4 квітня 2023 року Черкаська обласна КДКА визнала, що в нього не достатньо юридичних знань. Тоді Красовицький почав брати гроші з клієнтів адвоката Іжака за тиск на суддів. За ці злочинні дії Красовицького, Вища рада правосуддя звернулася до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Київської області для притягнення до відповідальності адвоката Іжака Олександра Івановича за втручання в діяльність судді Корсунь-Шевченківського районного суду Черкаської області Літвінової Галини Миколаївни.

27 вересня 2023 року до  Олександра Іжака було застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді попередження на підставі рішення № 139/2023 дисциплінарної палати КДКА Київської області за порушення з боку його помічника Красовицького.

  • Наш «милий» хабарник не покинув мрію отримати статус адвоката, тому почав прислуговувати голові Закарпатської обласної КДКА Олексію Фазекошу і, навіть, записав з ним відео, в якому два «адвокати» паплюжать честь та репутацію адвоката Лариси Криворучко, правозахисника Вадима Хабибулліна та журналіста Степана Сікору.
Після «інтенсивних» пошуків, нарешті, через два роки, поліція знайшла нашого хабарника

Відповідно до ст. 323 КПК України якщо обвинувачений, до якого не застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, не прибув за викликом у судове засідання, суд вживає заходів щодо забезпечення його прибуття до суду, та має право постановити ухвалу про привід обвинуваченого.

Прокурор заявив клопотання щодо застосування примусового приводу у судове засідання до обвинуваченого Олександра Красовицького, у зв`язку з його неявкою у судове засідання.

Відповідно до ст. 139 КПК України, якщо обвинувачений не з`явився, то до нього може бути застосовано  примусовий привід.

Відсутність в судовому засіданні обвинуваченого ОЛЕКСАНДРА  КРАСОВИЦЬКОГО робить неможливим проведення судового засідання, тому суд, за клопотанням прокурора, вважав за необхідне застосувати до обвинуваченого Олександра Красовицького привід через Фастівський РУП ГУНП в Київській області для забезпечення судового розгляду кримінального провадження.

Шановні громадяни, підтримаймо наш суд і прокурора та… хабарника ОЛЕКСАНДРА КРАСОВИЦЬКОГО, якого з «великими почестями» поліцією буде доставлено до Фастівського міськрайонного суду 30 січня 2024 року.

З перевірених джерел стало відомо, що якщо суд прийме законне рішення стосовно Олександра Олександровича, то він віддасть на потреби ЗСУ елітний чорний Lexus LS 460, який придбав за «чесно зароблені» гроші 18 квітня 2023 року. Поступок достойний патріота.

З перевірених джерел стало відомо,  що якщо суд прийме законне рішення стосовно Олександра Олександровича, то він запишеться добровольцем в ЗСУ.

Шановні громадяни, такі поступки вартують схвалення і підтримки. І це без іронії.

Редакція інтернет-видання fenixslovo.com теж вірить інформації з перевірених джерел і підтримує вас, Олександре Олександровичу, у ваших можливих благородних вчинках.

«Краще пізно, ніж ніколи»….

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *