Адвокати Закарпатської області чому граєте в мовчанку?

Вас примітивно грабують. Гроші у вигляді членських внесків, які поступають на рахунок Ради адвокатів Закарпатської області використовуються для оплати різних мерзенних, ганебних публікацій, які замовляє Олексій Фазекош в різних київських інтернет виданнях.

Возможно, это изображение текст «ulCamp St UlCamp 27 янв. кому: мне вðд ¡MeHİ редакц" "киёвський день" (dn.kiev.ua) повдомляемо, що 3 нтернет-видання все видалили. також приносимо своё вибачення. 3 повагою, видання "киёвський день" сб, 27 янв. 2024г. в 15:27, юридична компания криворучко лариса сергёвна <3073912669a@gmail.com>: пдписано ецп.»

Як нам стало відомо з вірогідних джерел, останній такий “транш” був зроблений після проведення засідання Ради адвокатів Закарпатської області в мукачівському готельно-ресторанному комплексі “БОГРАЧ” 20 грудня 2023 року, в якому, з грубим порушенням Закону України “Про адвокатуру та адвокатську діяльність”, аферист, шахрай і не адвокат Олексій Фазекош обрав собі ще додатково двох заступників.

Фейк не вдався. Аферист і шахрай даремно і щедро витратив адвокатські гроші 

Як повідомляють джерела: після проведення “заходу” бухгалтер Ради адвокатів Закарпатської області Вікторія Юріївна Мателешко разом з керівництвом “Бограчу”  “об налічили” значну суму грошей.

Щоб не порушувати таємницю “комерційної угоди”, скажу тільки, що одна замовна публікація в київських інтернет-виданнях коштує 3-5 тис. доларів  США.

Пані та панове адвокати, порахуйте скільки цей не адвокат, з дозволу голови НААУ Лідії Ізовітової, вкрав з ваших кишень за один неповний січень місяць 2024 року.

І ви це дозволяєте?

Чи чикаєте, що всю вашу роботу зробить Криворучко і Сікора?

МИ ЗРОБИМО!!! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *