Пісня на століття. Liberta. Аль Бано і Роміна Пауер (відео)

Аль Бано і Роміна Пауер — італійський сімейний дует останньої чверті XX століття. У світі ця музична пара відома завдяки таким хітам, як “Sharazan”, “Felicità”, “Ci sarà”, “Libertà”. Аль Бано (справжнє ім’я Альбано Каррізі) народився 20 травня 1943 року в Італії в містечку Челліно Сан Марко в сім’ї селян. Його ім’я — Альбано (албанець) – в пам’ять про службу батька в Албанії.

Роміна Франческа Пауер народилася 2 жовтня 1951 року в Голлівуді (США) в сім’ї відомих американських акторів. З Аль Бано Каррізі Роміна зустрілася в 1967 році на знімальному майданчику — молоді люди разом знімалися в музичному фільмі Nel sole. Це було красиве кохання з першого погляду. У 1970 р. відбулося весілля. Загалом дует випускає понад двадцять успішних альбомів і неодноразово посідає призові місця на фестивалі в Сан-Ремо. Однак справжню славу дуету принесла їхня знаменита музична композиція “Liberta”. Ця пісня змушує кожного згадати про те, що справжнє щастя полягає в простих дрібницях і про те, як важливо бути поруч із коханою людиною! Приємного перегляду.

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *