Потужний удар по Бєлгороду, повідомляють про десятьох загиблих та безліч поранених

По Бєлгороду було завдано потужного ракетного удару. Вибухи – один чи кілька – пролунали в центрі, але був «приліт» і в районі на півдні міста. На кадрах, опублікованих очевидцями, видно, що вулиці у центрі усіяні уламками, горіли автобілі.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив, що загинули двоє дітей на міській ковзанці. Однак на кадрах видно принаймні одного дорослого загиблого, який лежить на проїжджій частині однієї з центральних вулиць поряд з парком, де розташована ковзанка. Пізніше РІА “Новини” з посиланням на джерела в екстрених службах повідомило про п’ятьох загиблих та 25 поранених.
У місті було запущено сирену повітряної тривоги, Гладков закликав мешканців спускатися в укриття. Не всі змогли це зробити: користувачі публікують фото входів у притулки, закритих на замки. До пів на п’яту за місцевим часом тривогу скасували.

Бєлгородська область зазнає ударів з боку України вже понад рік і влітку цього року влада оголошувала евакуацію прикордонних з Україною поселень. До столиці регіону досі долітали, як правило, безпілотники й суботній обстріл розцінюють як наймасштабніший за весь час війни.

Бєлгород обстрілювали й в п’ятницю ввечері, в результаті, як повідомляли, загинула одна людина, були пошкоджені у цивільних будівлях у місті та кількох інших населених пунктах.

У п’ятницю на світанку Росія завдала рекордної інтенсивності та використання ракет і безпілотників удару по Україні.

Підрахунок жертв у Києві та інших великих містах країни триває, кількість жертв уже перевищила 30.

Джерело

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *