Дивовижна гра з життям і смертю 101-річного мільярдера

4 нові нирки й 7 куплених сердець для Рокфеллера

Девід Рокфеллер помер на 102-му році життя. Довголіття мільярдеру забезпечили сім трансплантацій серця, а також дворазова заміна нирок, що зносилися. Одночасно з цим люди без мільярдів на рахунку чекають на новий орган роками. І багато хто в цій нескінченній черзі просто помирає. Розповідаємо, як Рокфеллеру вдавалося грати зі смертю і вигравати у неї додаткові роки.

Девід Рокфеллер мав у своєму розпорядженні статки в 3300000000 доларів і цього йому цілком вистачило, щоб оплачувати собі трансплантацію нових органів для продовження життя. Примітно, що факт численних операцій старанно замовчувався в пресі. Серйозні видання мовчали, прессекретар Рокфеллера не робив жодних заяв. Звідки ж стало відомо про те, що мільярдер колекціонує здорові органи?

З чого почалася низка трансплантацій серця?

Зрозуміло, що банкіру було вигідно замовчувати численні трансплантації, щоб не провокувати гнів простих людей. Адже всім відомо, наскільки довгі черги за органами — люди без грошей у них часто вмирають, а мільярдер у цей час купує собі серця одне за одним. Цікаво, як він зміг змусити мовчати засоби масової інформації? Можливо, знову зіграли свою роль гроші.

Інформацію спробував відкрити світу Боб Фланаган. Оскільки всі серйозні ЗМІ обходили подібний інфопривід стороною, то йому нічого не залишалося робити, як 28 квітня 2015 року опублікувати статтю в World News Daily Report про те, що Рокфеллер на 100-му році життя успішно переніс трансплантацію шостого серця за останні 38 років. Дивно, що на цьому ресурсі статтю пропустили — вирішили, що інформацію на сайті жартівливих новин ніхто не стане сприймати серйозно. При цьому преса навіть після публікації Фланагана продовжувала зберігати мовчання — тріумф сучасної медицини та перемога над смертю “виявився” недостатньо сенсаційним інфоприводом.

Через два роки анонімний автор опублікував статтю про сьому пересадку серця Рокфеллеру, яку було зроблено в 101 рік. І знову світова преса промовчала — ось, що значить мати у своєму розпорядженні мільярдні статки! Навіть у некролозі, опублікованому на офіційному інтернет-ресурсі New York Times, “забули” згадати про 7-кратну трансплантацію серця і чотири нові нирки!

Операції Рокфеллера

Перша трансплантація серця була вимушеною і незапланованою — її провели 1976 року після аварії. Тоді в Рокфеллера стався серцевий напад, але завдяки мільярдним статкам уже через добу після катастрофи в нього було нове серце. Через 7 днів банкір здійснив першу пробіжку.

Боб Фланаган повідомляв у своїй публікації, що шосту трансплантацію проводили в маєтку в Покантіко-Гіллз – там була обладнана операційна. Через 36 годин після операції Рокфеллер уже розмовляв. Тоді він сказав, що кожне нове серце відкриває йому “друге дихання”. Мільярдер розраховував виграти чимало додаткового часу у смерті — хотів прожити щонайменше дві сотні років.
У Рокфеллера було достатньо грошей, щоб купувати собі нові серця й надалі, але після 7-ї трансплантації стався неочікуваний збій у роботі органа і врятувати банкіра не вдалося — все трапилося уві сні. Помер мільярдер на 102-му році життя.

Скільки разів Девіду Рокфеллеру пересаджували нирки?

“Рекордсмен із пересадки органів” купував собі не тільки серця, а й нирки. Але й ці операції в ЗМІ замовчувалися, — чи жарт, два рази повністю оновити собі нирки. Звідки відомо про це? Все з тієї ж статті Боба Фланагана. Пересаджували нирки Рокфеллеру в 1988 і 2004 роках. Але, можливо, банкір оновлював органи й частіше — мільярди на рахунках давали змогу їх купувати позачергово, прирікаючи на смерть пересічних людей, які не могли заплатити за нове серце або нирки.

Джерело

****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *